A blög once bit my sister

Januarpynt

Lyshus

Nå er jula ryddet bort i Brekkevoldheimen. Vi har beholdt lysene i vinduet. Jeg stemmer for at vi alle kan beholde de litt lengre i mørketida, det er så kos å gå tur i mørket når lysene er tent i vinduene. Ellers elsker jeg mine Walter & CO lyshus og har rett og slett lyst å fylle huset med dem. Julekortene er flyttet fra kjøkkenet til over benken i gangen, der skal de få henge en stund. Flott å se alle blide og glade foreldre og barn i det man går inn og ut av huset.

Gangen

Husk at jeg gjerne vil se bilde av dere foreldre også. De som ikke har barn må gjerne sende julekort med bilde, stilig det. Et bilde fra en eller annen ferie eller et annet fint bilde av en selv fra året som har gått er hyggelig å få. I morgen dukker det nok opp bilde av mitt ny prosjekt fra Fretex, gleder meg!

Da er det snart helg igjen, GOODY :)

2 comments:

  1. Dere har det så koslig og du er så flink å pynte opp med enkle midler :)

    Ryddet så og si hele jula bort i går, ble så tomt og kjedelig i leiligheten, vet ikke helt hva jeg ska pynte opp med. Får titte litt på blogger etter inspirasjon. Har fortsatt rødegardiner og adventshjertet hengende. Finner ikke nye gardiner. Var på KID igår, men ingen som helt falt i smak. Kos deg, gleder meg til å se Fretex prosjektet ditt :)

  2. Takk June! Ta deg en tur innom Åhlens, de har ofte mye fint. Herlig at det er salg også nå, har allerede brukt for mye cash. Ellers har de mye billig stoff på Ikea og hvis du blir medlem av Ikea Family, skal det visst være supersalg på tekstiler i slutten av januar. God helg!

Comments on this blog post have been disabled.