A blög once bit my sister

Søndagsblues

Orkide

Søndag er den ultimate familiedagen, og siden vi mistet Alma syns jeg at det er en ekstra tung dag. Jeg skulle helst ligget ved siden av henne på en matte i stua og sett på henne smile mot meg og pludre, mens Emilie skulle komme med masse leker og vise henne. Heldigvis lager Emilie leven rundt oss, men vi skulle være fire nå. F......! Det måtte bare ut et sted. Jeg savner min gravide mage og min lille engel.

Fikk masse blomster i desember, blant annet tre store, flotte orkidéer. Jeg er helt klart en grønnplanteperson, og har til dags dato tatt livet av alle orkidéer jeg har fått. Har derfor sikkert 3-4 stykker hjemme hos svigermor, som forstår seg bedre på slikt. Nå vurderer jeg snart å høre om hun vil ta vare på disse også. Jeg har fått mange tips, men hva gjør jeg galt!? Bladene begynner å falle av og da er det vel ikke håp snart. Fine blomsten.

På fredag kom Emilie hjem med gave til meg, laget i barnehagen. Det er selvfølgelig det fineste som noen gang er laget og pryder nå en kommode på soverommet. Slikt varmer en sliten mamma.

Present for Mommy

God vintersøndag!

4 comments:

  1. Det er sunt å ha utblåsninger i blant Johanne, og jeg tror jeg kan snakke på alle dine bloggleseres vegne at alle har full forståelse for at det trengs. Hadde vært unaturlig og ikke ha noen reaksjoner også, dere har jo tross alt mistet engelen deres. Dere får kose dere med deres skjønne prinsesse, det beste dere kan, og du er øverst på listen når det gjelder å strikke til. Så snart jeg har levert denne oppgaven jeg holder på med nå skal jeg strikke et par votter til deg, det har du VIRKELIG fortjent. Ønsker deg en fin kveld :)

  2. Tusen takk for alle flotte kommentarer på bloggen Hanne! WOW, skal du strikke et par Bella mittens votter til meg:) HURRA! Har linket opp bloggen din på siden her, Hannes strikkerier. De vottene er superstilige!

  3. huff det kan ikke være lett å h mistet ett barn :( synes vanvittig synd på dere..Det må være godt å ha emilie opp i all sorgen..

    mitt tips om orkideer. vi fikk en da jeg fødte emilio 22 okt. Er faktisk blomster på den enda. Jeg dynker hele potta i vann. :) renner masse vann igjennom den. Lar det renne seg ferdig også setter jeg den ned i potta igjen. gjentar dette 1 gang i uken. :)

  4. Tror jeg vet hva problemet med orkidéene er. De er plantet i lekre dekorasjoner, som vil si at jeg må plante de om i potter som gjør at vannet renner bort. For de liker ikke å stå i vann, da råtner røttene. Skal virkelig gjøre et forsøk med å få dem til nå. Takk for tips Line!

Comments on this blog post have been disabled.