A blög once bit my sister

Tanker om jenterommet

Ugle

Du vet når du inne i hodet har en klar plan for akkurat hvordan det skal se ut det vakre prinsesserommet du drømmer om å lage til snuppa di. I drømmen er alt lyst, veldig stort og har spreke detaljer i freshe farger. Men i virkeligheten har du ikke engang klart å bestemme deg for noen ting angående hverken farger eller detaljer, og pengene har du egentlig brukt opp, pluss at rommet er kun 8-10 kvm.

Men jeg har nå litt usikkert endt opp med at jeg skal male rommet helt hvitt, men hva da med møbelet? Jeg vil også male det hvitt, for en dag så skal det nok inn i stuen.

Så da var det disse spreke detaljene? Det er her masse stoff kommer inn, tenker jeg. Jeg vil rett og slett anordne en vegg av rommet med utskiftbart, barnslig stoff. Jeg må saumfare Fretex, Ikea og nettbutikker, for jeg er bitt av interiørbasillen som er på NIB, med gamle retro sengetøy, bambi, fluesopper, ugler, tallerkenhyller og vimpler. Det er et hardt liv å designe et rom, men det er rekreasjonsarbeid på høyt nivå.

Mus og sopp :)

Som dere ser har jeg fått tak i en høydemåler i stoff med søt ugle, mus og fluesopp til 20 kr på Fretex, er den ikke søt? Bambilampa over er fra Sprell, den er på ønskelista. Nå skal jeg begynne å grunne skapet til søta.

Ha en strålende onsdag!

1 comments:

  1. dette blir spennende å følge med på :) ha en flott onsdag du også :)

Comments on this blog post have been disabled.