A blög once bit my sister

Gode venner og nye bloggvenner

Rosa tulipaner

Det er så utrolig hyggelig å se hvor mange gode venner man har når man er i en slik situasjon. Denne uken har jeg fylt med tre venninnebesøk. Det er akkurat det man trenger, i tillegg til en god mann og supersnuppa. Venninnene mine er så flinke til å lytte og komme med små gaver, vi har blitt overøst med blomster og mat.

Har hatt friske blomster i over en måned nå. Det er ikke hverdagskost. Det er faktisk fortsatt blomster på to av orkidéene vi har fått også. Kanskje jeg holder på å anlegge grønne fingre? Fikk en pose med kaffe fra Dromedar denne uka; jeg lover dere at disse gavene nytes til det fulle.

Dromedar kaffe

Så mens jeg holder på med mine huslige prosjekt, som akkurat nå er maling av møbler, fyrer vi i ovnen og drikker nydelig, NYDELIG kaffe. Ble litt skremt når jeg en dag merket hodepine fordi jeg ikke hadde fått min daglige dose med kaffe. Det er bivirkninger med alt ;) Jeg er nesten ferdig med å grunne skapet og fant også ut at benken på badet skulle males, så nå er den også nesten klar for neste strøk.

Grunnet skap

Umalt benk

Fyr i ovnen

Jeg ble veldig overrasket tidligere i dag, da jeg leste bloggen PoLkAdOtS, som vi nylig har blitt kjent med fordi Line, som skriver denne bloggen, har kommentert på vår blogg. Vi fikk hennes award som månedens blogg for januar. Det setter vi utrolig pris på! Dette er jo ikke en blogg det er lett å finne for ukjente, men om dere går inn på hennes flotte blogg kan dere lese om hvordan hun fant vår.

Line syr noen fantastisk flotte retro-klær for barn og voksne. Jeg skal helt klart bestille meg klær av henne bare jeg får bestemt meg for hva, for der inne er det mye lekkert. Legger ved noen bilder fra PoLkAdOtS desgin. Imponerende med symaskina du, Line!

Etter å ha sett at antall unike brukere på bloggen har økt en del det siste året planlegger jeg en giveaway av de sjeldne om ikke lenge.

Snart helg igjen dere :)

6 comments:

  1. Så velfortjent, Johanne (og Morten)! Én ting er innholdet som ble veldig spesielt når Alma kom. En annen ting er at dere faktisk skriver veldig godt, det er delikat design på alt og dere fremstår som veldig ekte!

    Så veldig velfortjent :) Klem.

  2. så utrolig koselig å få ros av deg johanne.... bloggen din er fantastisk. Er utrolig koselig å komme inn å se nye innlegg av dere. Ha en super flott torsdag. :)

  3. Gratulerer med den velfortjente prisen! Dere har en utrolig flott blogg! Jeg skal innrømme at jeg har vært her inne og lest før om den tøffe, rørende og fine tiden dere fikk med Alma.

  4. Gratulerer,kor arti:)Dokker e verkelig flenk,og har favoritt bloggen min!Trur skapet bli lekkert:)Ho hadd kjempefine klær,skal inn å snik der senere:)Klæm

  5. Kjære dere! Dette inspirerer veldig til mange flere blogginnlegg, jeg har sikkert ti stykker allerede surrende i planleggings-lageret i hodet.

    Takker for alle kommentarer :)

  6. Jeg ELSKER denne bloggen! Blir inspirert, innteressert, rørt, glad, trist og generelt imponert over innleggene dine. Alt ettersom... Håper du fortsetter å skrive masse, og ta flotte bilder som du kan dele med oss:) Den award'n var virkelig velfortjent ja!! Spent på å se hvordan rommet til snuppa blir, har jo to jenter selv, så det er alltid morsomt å se hva man kan få til på et jenterom. Ønsker deg og familien en flott dag videre:) Stor klem!

Comments on this blog post have been disabled.