A blög once bit my sister

Spinatwok

Spinatwok

  • Ca. 400 g renskåret svinekjøtt eller kyllingfilet i strimler
  • 1 pk. frisk spinat, skylt og renset
  • 1 rødløk, i tynne båter
  • 1/2-1 rød chili, finhakket
  • 2 båter hvitløk, finhakket
  • 2-3 ss oystersauce

Fremgangsmåte: Stek løk, og tilsett hvitløk og chili mot slutten av steketiden. Ta det ut av woken. Stek kjøttet, tilsett de stekte grønnsakene, og bland inn spinaten. La det surre et par minutter til spinaten har falt sammen. Smak til med oystersauce.

Serveres med ris og godt brød. Eller om man vil være sunn, bare spises som den er ;) Dette er en rett det går fort å lage og er meget god!

Oppskriften er funnet på Trines mektige matblogg. Denne matbloggen anbefales på det sterkeste!

Comments on this blog post have been disabled.