A blög once bit my sister

Gitten's toys

Som noen av dere vet bruker vi Flickr til å legge ut bilder på nett. Dette er et genialt nettsamfunn for å dele bilder med omverden; man kan velge helt selv om man vil publisere alle bildene sine offentlig eller kun dele med venner eller familie.

Her om dagen fikk jeg noen kommentarer på mine bilder fra den finske brukeren Gitten's toys, og da måtte jeg jo se hvilke bilder hun hadde. De var så kule og originale at jeg ba om lov til å blogge om dem. Hun tar kun bilder av leker i forskjellige vanlige menneskelige settinger; jeg måtte le høyt og lenge av mange av dem.

I flere av disse bildene er det Sylvanian-figurer, som jeg helt klart ønsker meg. For selv om det er til Emilie, så er det jo jeg som har lyst på ;)

Pass deg for den skumle ulven, lille rødhette!

For å se nærmere på Gitten's toys sine beste bilder, gå til hennes Flickriver-side.

3 comments:

  1. Kor artie bilda:)Æ huska æ hadde et par slike bjørna da æ va lita,men tippa de e borte for lengst:(Tenk på dokker..

  2. Herlige bilder! Selv om det ikke er helt samme greia fikk de meg til å tenke på de bittesmå "menneskene" på http://litengubbe.blogspot.com/ :)

  3. T.Mauset: Bloggen litengubbe var knallkul, tror nok jeg må følge den videre. Takk for tipset!:)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.