A blög once bit my sister

Tung dag

Frost

Vi skulle egentlig på urnenedsettelse i dag kl.14, men det er jo typisk at sykdom skulle utsette det hele. Emilie har omgangssyke. Jeg har slitt med dårlig nattesøvn grunnet at jeg grudde meg til i dag. Når man har psyket seg opp til å gå på urnenedsettelse, er det rett og slett vondt og utrolig tungt å måtte utsette det. Det er viktig for oss at også Emilie kan være med på dette. Nå kan det bli 14 dager til vi får ny tid.

Jeg tror jeg stikker til byen og kjøper en Disneyfilm vi ikke har sett før. Fikk også et godt tips gjennom bloggen til Secret life of Susanne om å lage en personlig almanakk. Er helt enig i at den nye fra sykepleierforbundet var skuffende liten, selv om det kan være praktisk. Vi er jo damer og liker å lage lister, ikke sant?

Almanakk

Hvilken av disse to desginene liker du? Jeg klarer ikke å bestemme meg.

Bilde 4

7 comments:

 1. Hei! Ønsker lillepia di god bedring, og sender deg noen styrkende tanker for de neste fjorten dagene. Og den brune var etter min smak den fineste! Likte de små søte soppene:) Stor klem til deg!!

 2. Kjære Johanne og Morten.

  Det var sikkert ikke lett å måtte utsette urnenedsettelsen, men jeg skjønner godt at dere vil være sammen om det alle tre. Håper dere slipper å vente så alt for lenge til neste gang. Det vil sikkert være godt for dere alle å få en plass å gå til hvor lille Alma "er". Tenker masse på dere og håper det blir flere og flere gode dager fremover.

  Johanne, jeg likte den grønne best. Den var litt friskere og ga meg en følelse av vår og lysere tider:-)

  Stpr klem til dere alle.

 3. stor klem til deg. :(

  så på de almanakkene jeg å. knall stilige. vil gjerne ha en slik selv :) synes den blå var finest :)

 4. Så synd at sykdom skulle utsette det du har gruet deg sånn til. Man bruker så mye energi på å manne seg opp, og da blir nedturen så stor. Det er nok verdt å vente uansett, for dere alle. Stor klem til dere tre og god bedring til Emilie.

  P.s almanakken er så utrolig flott! Jeg likte den blå best! :)

 5. Det var en nedtur ja, jeg har sullet rundt i sentrum i dag og deppe-glodd på salget.

  Jeg var visst i sopphumør i dag..hehe Så det ble den brune med sopper :) Likte veldig godt de fleste nye designene deres.

 6. Klem til dere alle, håper Emilie er i bedre form i dag! Var synd at det ble sånn i går, men tror nok det blir veldig godt for Emilie også å være med på urnenedsettelsen. Ang almanakkstriden, så er jeg veldig fornøyd med at du ikke svikter fluesoppene nå (jfr ugle- og fluesoppdiskusjonen... ;-))!!!

 7. Riktig Hildegunn :)

  Fluesopp 4 life!

Comments on this blog post have been disabled.