A blög once bit my sister

Emalox og te

Emalox

Vi var på middag hos tanta til Morten på lørdag, fikk serveret nydelig Jambalaya. Det ligner veldig på Paella. Jeg fikk øye på at hun hadde noen Emalox fat stående stuet bort og påpekte at jeg syns de var fine. Vips så var de mine :) Herlige små søte fat som vant norsk designpris i 1967- 68.

Emalox

Nå er det sent sent og tid for Celestial seasonings sleepytime urtete. Denne teen får du kjøpt i helsekostforretninger og på velassorterte butikker som Ultra. 100% naturlig te; en meget avslappende avrunding av kvelden :)

Celestial tea

SOV I RO NO GOD NATT!

4 comments:

  1. Så kule fat, du har virkelig sansen for dekor Johanne. Tenker masse på deg, og håper at dagen i dag blir en fin dag for deg. Håper også at Emilie snart blir frisk :) Du må snart gi meg et hint om hvilken farge du ønsker på vottene dine, jeg må finne meg lesepausestrikk ;)

  2. Disse var fiiine, jeg har aldri hørt om emalox før, men ser veldig kule ut :-) klem

  3. Jeg digger Emalox, har lyst å skåler også. Så må vel komme meg ut på loppis til våren.

    Hanne: Du er så supersnill som skal strikke til meg :) Jeg ønsker meg mørke brune Bella Mittens votter. Gleder meg!

Comments on this blog post have been disabled.