A blög once bit my sister

Kan en pysjbukse bli en kjole?

I mammas pysj

Klart den kan! Særlig mammas lekre brune silkepysjbukse. Den har til og med slør og hette :) Herlig kveldstulliball med supersnuppa mi.

Pysjtull

Pysjtull

Emilietulliball

HA EN UFORGLEMMELIG HELG ALLE SAMMEN!

11 comments:

 1. Hihi,artie bilda av ho:)Veit du æ bli så inspirert av denne bloggen dokkers:)Nu ligg almanakken i handlekurven.Er det toll og slikt på den?Får også litt lyst å lag en blogg,men får jo litt prestasjonsangst når jeg leser slike superdupre blogger som dette:)

 2. For en herlig prinsesse dere har :D Ønsker deg en fortreffelig helg :)

 3. Marlén: Takk for at du liker bloggen. Det er klart du skal starte blogg selv hvis du har lyst :) Jeg gleder meg til å lese.

  Hanne: Ha en digg helg!

 4. Roger Johannesen   Thursday January 21st 2010 23:34

  Dødskule bilder! Ha en fin helg alle sammen.

 5. for ei herlig snuppe :) ingenting er så morsomt som å tulle. god helg til der :)

 6. nydelige Emilie :)

 7. Heisann! Etter å ha dumpa borti bloggen din via give awayen din har jeg nå sittet og lest - lenge! For en koselig blogg! Du har en hærlig kombinasjon av hobby, mat og interiør. Når jeg leser om deres lille Alma blir jeg så trist, og må holde litt ekstra hardt rundt vår lille tulle. Håper det går framover med dere. Nå skal jeg legge dere til i blogglisten min, jeg har veldig lyst å hente mer inspirasjon her hos dere! God helg!

 8. Hei du - så fine bilder av snuppa! :-) Vil ønske dere ei riktig fin helg - det ser ut til at dere er flinke til å finne lyspunkt i hverdagen tross alt ....Det er alltid med en viss "forventning" om noe positivt jeg logger meg inn på dere! Dere er helt utrolige!:-) Bjørn og jeg reiser til Mogan på Canariøyene i morgen kl 1605 rett fra vigra - blir i 2 uker - skal bli godt med litt varme både på kroppen og ,forhåpentligvis, også sjela! Ellers hadde det vært supert med en vårtur oppover - har det i tankene! KJEMPEKLEM herfra!

 9. Tusen takk! Vi er på besøk hos søstra i helga. Emilie er i full lek, mens vi voksne later oss nå. Her er det plenty interiørblader og masse inspirerende å ta bilder av. Så det kommer nok noen interiørinnlegg herfra over helga.

  Har hele huset for oss selv i noen timer nå.

  Marthe: Utrolig hyggelig at du liker bloggen. Skal ta meg en titt inn hos deg over helga :)

  Anne-Lise: God tur til Canariøyene! Håper virkelig du tar deg en vårtur til oss :)

  Klem fra oss tre!

 10. For en koselig blogg dere har! Har tittet litt i den den seneste tiden, fant den på samme måte som Line (PoLkAdOtS). Veldig, veldig trist å lese om lille, vakre Alma som måtte forlate dere så altfor tidlig...Ingen foreldre skulle måtte oppleve å miste et barn..Sender dere gode klemmer og gode tanker... Herlige bilder av Supersnuppa! Hun er bare nydelig! Mange fine bilder i bloggen deres, og ikke minst mange gode tips og idèer! Legger dere i blogglisten min nå jeg :) Ha en fin helg! :)

 11. Hei hei! Jeg har gitt dere en award i bloggen min! Dere må kopiere denne og publisere! Gleder meg til å se deg Johanne! Klem Marianne

Comments on this blog post have been disabled.