A blög once bit my sister

Helgetur i Son del 1

Group picture

Da sitter jeg hjemme alene etter en altfor tidlig start på dagen, og lite søvn. Godt at Emilie digger å fly. Har hatt en begivenhetsrik helg i Son, med fire herlige barn, nydelige middager, shopping med søstra, filmkvelder med heftig, nytt surroundanlegg og ny, stor TV. Jeg har også endelig prøvd spillet Buzz, og er hekta!

På bildet over er vi ute og vandrer rundt Quality Spa & Resort Son, som er et nytt trekkplaster. Dette tettstedet ligger 40 minutter med bil fra Oslo, men føles veldig sentralt, ettersom at man kan fly til og fra Rygge flyplass fra Trondheim. Byene Moss, Ski og Fredrikstad ligger innenfor ca. 30 minutters kjøring. Det var veldig vakkert der nå, med masse snø og istapper på de hvite trehusene, som ligger tett i tett.

Sammen med Emilie her er størstemann Edwin, som blir 6 år i mai, og Leo som blir 4 år i april.

Isbarna

The gunders

Takker svoger Morten og min søte søster Lena for en flott helg. Er så heldig at jeg får ha søstra mi og bror på kveldskos i kveld, siden hun er på jobb her oppe i et par dager.

La oss til slutt varme oss på et bilde av min kjære inne på Spa-hotellet. Han har begynt å jobbe igjen i dag. Blir sentimental, jeg skulle jo ikke være alene hjemme egentlig.

Mannen i ilden

Takker for alle som har vært innom og lagt igjen hyggelige ord her i det siste. Skal ta meg en tur inn på bloggene deres i løpet av uka :) Minner om giveaway av kule smekker.

Ha en god uke!

6 comments:

 1. Ser ut til at dere har kost dere i helgen. Det er så viktig å ta vare på slike gode stunder og være sammen med dem som en er glad i. Ønsker deg ei fin uke Johanne, og håper det går bra å være hjemme alene om dagene. Tenker masse på deg. Har desverre ikke fått begynt med vottene pga masse skolearbeid, men håper det blir om ikke alt for lenge.

 2. Godt at dere har koset dere med familiei helgen:) Vi har Buzz, og det er jo bare sååå morsomt! Men fikk en overdose av det i julen egentlig. Det er derfor pakket ned til påske. Ha en fin uke!

 3. June: Vi veldig lyst på Buzz:) Det perfekte spill!

  Hanne: Du stikker når du har lyst.

  Har nesten bare sittet på nettet i dag. Men valnøttbrød er på gang til kveldsbesøk.

 4. Roger Johannesen   Monday January 25th 2010 16:48

  Dere må gjerne komme på buzz-aften til oss en kveld også:) Det hadde vært trivelig.

 5. Det blir vi gjerne med på Roger! Det er bare å plotte inn en dato :)

 6. Godt å se deg i dag, Johanne! Vi gleder oss til du er tilbake på jobb. Send e-post adressen, så skal jeg sende teatertilbudet til deg.

Comments on this blog post have been disabled.