A blög once bit my sister

Et jenterom blir til

Alma

Se hvilken supersøt jente som ser på meg mens jeg maler Emilies rom. Jeg husker godt den dagen dette bildet av Alma ble tatt, bare noen dager etter hun ble født. Hun var så våken og nydelig. Sykepleieren på vakt den kvelden tok frem avdelingens digitalkamera og skrev straks ut dette vakre bildet av vår lille engel.

Barnerom under oppussing

Jeg hadde den kvelden et sterkt ønske om å dra hjem for å se Emilie, siden jeg ikke hadde vært hjemme etter fødselen. Ville så gjerne gi henne dette bildet, for hun hadde enda ikke fått møtt sin søster, grunnet den "store faren" for svineinfluensa-smitte.

Moi

Emilie skjønte absolutt ikke hvorfor ikke jeg kom hjem, hun savnet mamma veldig. Vi hadde ringt og ringt til svigermor for å si at vi var på vei hjem, men hadde ikke kommet igjennom på telefonen til henne.

Da vi stoppet utenfor huset hadde Emilie nylig lagt seg. Jeg klarte ikke å unngå å gå inn til henne. Der lå hun våken med et bilde av meg i hånden, et bilde som skjønne farmora hadde skrevet ut til henne fordi hun sa hun savnet meg sånn. Hun ble så glad for å se meg at jeg har til dags dato ikke sett henne mere lykkelig. Hun fikk da dette bildet av Alma, som vi rammet inn, og selvfølgelig masse kos. Så sa hun at jeg kunne ta med bildet av meg selv, for hun ville ha bildet av Alma på nattbordet sitt. Å, så nydelig, sa hun om Alma.

Painting

Jeg er ferdig med første strøket av malingen på rommet til Emilie. Neste strøk blir forhåpentligvis i morgen, sånn at vi kan bruke helga på å "style" og gjøre kosejobben med oppussinga. Er veldig overrasket over alle som har kommet til på vår giveaway. Takk for mange flotte kommentarer på de forskjellige innlegg. På mandag skal det trekkes, blir spennende!

Her drikkes det sweet chili-te; dagens visdomsord på teposen er:

True wealth is the ability to let go of your possessions

10 comments:

 1. Nydelig bilde av Alma. Kjempe koselig historie om Emilie som savnet mammaen sin sånn. Er ikke greit å være liten og savne mammaen sin. Gleder meg til å se rommet til Emilie, det blir nok kjempe lekkert :D

 2. Snufs, rørende historie!

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

 3. For en fin historie - sitter her med tårer i øynene. Gleder meg til å se det ferdige rommet. Artig å innrede barnerom! Hilsen Marthe

 4. Blir helt satt ut... Atter en gang.. Fantastisk historie, fantastiske jenter, fantastisk blogg!!

 5. For en herlig liten hverdagshistorie, sitter her med tårer i øynene og kan virkelig føle på gleden Emilie hadde da du kom hjem! Nydelig bilde av lille Alma! Så våken og vakker! Regner med du poster bilder av rommet til Emilie når det er ferdig :) Blir spennende å se!

 6. Det kommer slike minner fra tiden med Alma hele tiden, det er godt og vondt.

  Jeg skal så klart poste bilder av rommet når det er ferdig :)

  Hanne: Syns det er et av de fineste bildene av Alma, selv om det er noe uskarpt.

  June: Snufs snufs! Jeg gleder meg til å "style" rom.

  Marthe: Det er terapi å innrede barnerom, enda godt jeg kan det.

  Birgitte: Tusen takk for en herlig kommentar :)

  Trine: Emilie ble så glad at hun hikstet av latter og de vakre øynene lyste opp :) Ingenting som gjør en mor mer glad.

 7. Så nydelig. En ganske så uventet historie etter at jeg leste overskriften, tiden stoppet litt opp her på morgenkvisten. Kos deg masse med puss & style, jeg er sikker på det blir et praktfullt rom til prinsessen :) Og ha en tindrende god helg alle sammen!

 8. for en herlig historie. Kan tenke meg du savnet emilie etter fødselen. bildet av alma er sååååå nydelig. Hun er virkelig vakker.. Gleder meg foresten til å se hvordan rommet blir til slutt

  klem line

 9. Grete: Det var nok en uventet historie å lese etter overskriften. Et blogginnlegg blir ofte til ved hjelp av bildene.

  Line: Alma er nydelig! Styling av rom starter kanskje i dag. Alt skjer ikke alltid så fort som man vil.

 10. For et nydelig bilde av Alma. Så våken og vakker!

  Det blir spennende å se hvordan rommet tar form. Vi får vel se bilder av rommet underveis?

Comments on this blog post have been disabled.