A blög once bit my sister

Nostalgi og skaperglede

Mammaartikkel om Vidar & Berit

Min bror Vidar og svigerinne Berit er i denne månedens utgave av bladet Mamma. Jeg sier bare løp og kjøp, dette en nydelig åtte siders artikkel om krinkelkrok-huset på vakre Bakklandet i Trondheim. Berit er en av to gründere som startet Lillelille, hvor smekkene i vår giveaway kommer fra.

Ønsker dere en riktig god helg med noen bilder fra artikkelen.

Inne og ute

Mange fine skatter her

Familien på kjøkkenet

Berit og Kristoffer

Her blir det tapasaften med gode venner.I love fridays!

5 comments:

 1. Tag et kig på min blog, der er en besked til dig. ;-)

  Ville ønske jeg kunne læse artiklen, men tror ikke vi har en kiosk i mit område, som sælger udenlandske blade. Øv! Det ser ud til at din svigerinde har samme symaskine som jeg. :-) Det er da lidt sjovt. Du kan se min på min blog, under indlægget "Små glæder" fra september. Den ligner i hvert fald meget.

  Ha' en skøn aften!

  Kh. Tine

 2. Ha en mysig kveld søtnos!! Om ikke Morten allerede har fortalt det så har jeg også kjøpt to billetter til "you know what"! Herlig! Min date for helgen blir Marte-mørk! Det blir stas, kos og kaos!! Akkurat sånn vi liker det! Puss på nasen!

 3. Tine: Digg å vinne i din giveaway, glad jeg har funnet din blogg :)

  Marte: Gleder meg enormt mye til den konserten med John Mayer, det blir nok en høydare:) Marte mørk blir bra date!! Vi skal nok bo hos fetteren til Morten i København.

 4. Takk for koselig hilsen inne hos meg! Abonnerer på Mamma så her er artikkelen allerede lest! Skulle ønske jeg hadde guts til å starte opp noe for meg selv - det er drømmen! Fotoutstyret mitt er ett Canon 20D kamera, og objektivet jeg bruker mest er en Canon 50 mm. Begge deler kjøpt brukt hos en veldig, veldig fotointeressert kamerat. Har også en ekstern blitz som brukes til de mørkeste dagene - den har jeg fått av pappa, og er sikkert 30 år gammel. Bildene blir til med litt stasjing, litt flaks og litt hjelp av picasa - hahaha... God helg!

 5. Kanskje eg må kave meg gjennom snøen til butikken og kjøpe Mamma i dag? :)

Comments on this blog post have been disabled.