A blög once bit my sister

En god lørdag er...

Hortensia

å ha barnevakt, ligge lenge i senga, selv om man våknet "tidlig" bare fordi det er vane. Tenke på en vellykket fredagskveld med gode venner og tapas. Få en supersøt lørdagssnuppe hjem, som så gjerne vil kose, og som vil leke seg mens man drikker sin kaffe og skummer gjennom overskriftene i avisa.

Jelly beans

Kjøre ned til byen og sette seg blant tusenvis av bøker på biblioteket. Alle tre med hver sin bok leser midt i et myldrende liv. Innom en Iransk matbutikk for billig frukt & grønt og en boks med chilipulver til søndagskakaoen :)

Sjokoladebutikken

La snuppa velge sine egne godbiter til lørdagsgodis på byens fineste sjokoladebutikk. Pluss, selvfølgelig, å ta med de høyst anbefalte bitene som den sukkersøte jenta bak disken plukker. Har dere kaffe også? Da må det bli 250 gram, vi kverner den selv vi :)

Marsipanfirgurer

En sånn appelsinfrosk også takk ;)

Sjokoladefrosk

Spise sen lunsj med egenkomponert baguett på Godt Brød mens vi leser om Blekkulf for snuppa. Skynde seg gjennom gatene mot bilen, tulleløpe opp trapper og fortauskanter mens kulden gjør kinnene røde.

Godt brød

Dra til svigers for nydelig Bacalao og rød, rød vin. Sitte for seg selv med mer rød, rød vin, Spotify og mange inspirerende blogger å lese. Sånn liker vi lørdagene våre.

5 comments:

 1. Roger Johannesen   Saturday January 30th 2010 23:03

  Hørtes ut som en bra dag :)

 2. Det høres ut som våre lørdager. Vi drar til biblioteket stortsett hver lørdag, så cafe, så kjøpe lørdagsgodt på sjokoladebutikken. HERLIG! :)

  Hvor er denne sjokoladebutikken?

 3. En meget bra lørdag ;)

  Susanne: Denne sjokoladebutikken ligger i Thomas Angellsgt, det er den som lå ved Nova kino tidligere som har flyttet og blitt ekstremt skummelt innbydende!

 4. Ingenting som en bytur lørdag formiddag, Trondheim er en herlig by, vi er heldige som bor her! Hørtes ut som en fin dag for dere 3 :-) klem!

 5. Litt usikker på om de bare har flyttet den gamle butikken, eller åpnet en ekstra en. Men godt er det i alle fall.

  Adressa har forøvrig en video-reportasje om den nye sjokoladebutikken her: http://www.adressa.no/tv/?id=12599 :-)

Comments on this blog post have been disabled.