A blög once bit my sister

Vinnerne er...

giveaway

Da har vi hatt det "sjovt" med å trekke vinnerne av de flotte smekkene fra LilleLille i vår første giveaway. Dette har vært utrolig gøy, ettersom jeg har oppdaget mange nye flotte blogger og lest mange hyggelige kommentarer.

Her er vinnerne:

  1. Svart smekke med ugler går til: Hildegunn
    Jeg må få si at det nesten virker som en rigget vinner siden dette er en god venninne. Hun har også maken fra før av :) Gratulerer vennen! Gleder meg til å gå på teater på onsdag! Tar med smekken da :)

  2. Brun smekke går til: Lisa
    Gratulerer Lisa! Skal ta meg en titt på bloggen din i morgen.

  3. Grønn smekke går til: Tine
    Fascinerende at hun skulle vinne, fordi jeg var så heldig å vinne 2. premie i hennes giveaway for noen dager siden. Måtte bare inn å se etter at hun la igjen en riktig hyggelig kommentar på bloggen vår. Nå er jeg fast følger av hennes blogg :)

Jeg vant disse nydelige øredobbene:

Jeg vil gjerne gi en ekstra premie til Harriet Karlsen som rimet når hun la igjen en kommentar, det smeltet jeg helt for :) Se hva hun skrev :

Vesle Anton kommer i Mai, og dette var flotte smekker, ai ai, den grønne og den med ugler på, det er vanskelig å velge, begge var rå, retrostilen er skikkelig tøff, for ungdomm'lige mødre med stil-litt røff, ja jammen skulle en seier smakt godt, for dette produktet, det er bare flott!!

Til Lisa, Tine og Harriet: Jeg kontakter dere på mail i løpet av morgendagen og ber om adressene deres.

Takk til alle som har deltatt! Trodde det kanskje skulle bli 15, med det ble hele 68 deltagere. LilleLille og jeg er blitt enig om å kjøre en ny giveaway om ikke lenge, så følg med. De kommer også med nye produkter etterhvert.

Du kan trygt si at jeg egentlig ikke egner meg på video, men dette skulle gjøres redelig, så for de som vil se at trekningen har gått riktig for seg kan man da altså se video av det hele. En smule overtrøtt både jeg og Emilie, tror jeg ;) Her ser dere også litt av rommet til Emilie som er under oppussing. Noen bilder fra rommet kommer i morgen.

6 comments:

  1. gratulerer :)

    og emilie da hun er rå herlig hi hi

  2. Fantastisk bra Johanne, tusen takk, jeg som aldri har vinnerlykke!! Må bare nok en gang skryte av de flotte smekkene :-) og godt at trekningen er grundig dokumentert! Syns dere begge tok dere meget bra ut på video :-D Gleder meg også til teater! stor klem!

  3. Så utrolig skjønn Emilie er. En herlig prinsesse :D

  4. Neeeej hvor fantastisk! :-) TUSIND TAK Johanne! Det var da lidt sjovt at jeg vandt hos dig. Din lille pakke blev sendt i går. ;-)

    Du kan tro jeg er glad lige nu! Juhuuu... :-) Tak tak tak! Glæder mig helt vildt til at se den live.

    Kan du ha' en skøn dag!

    Kh. Tine

  5. Hei,

    Heldige vinnere! Jeg holder øynene åpen for ny give away, jeg er jo fast leser av bloggen din nå, så da vet jeg neste gang jeg får sjanse. Det jeg egentlig ville her på bloggen var å sende deg noen varme tanker etter gårdagen.

    Guro

  6. Takk Guro!

    Det kan trenges. Kjenner at jeg skal ta meg en tur igjen på graven i morgen. Det virket så tomt der nå uten stein, men de kan ikke sette ned den før våren.

Comments on this blog post have been disabled.