Dette var vår søndagmiddag. Etter en sen tur i akebakken hvor vi så solen gå ned. Emilie holdt nesten på å sovne i akebrettet på vei hjem.
Bunn:
- Sammalt hvete fin, ca 5 dl.
- 2,5 dl lunket vann
- 25 g fersk gjær
- litt salt
- 2 ss rapsolje
Fyll:
- Dekk bunnen med tomatpuré, bruk en slikkepott.
- Stek kyllingkjøttdeig, krydre med salt, pepper, oregano og basilikum.
- 2 fedd kinesisk hvitløk
- Evt champignon, paprika
- 1/2 rødløk
- Litt mere enn 1/2 boks krossade tomater.
- 2 pk fersk mozzarella deles opp og fordeles jevnt.
- 1/2 pk Selbu Blå smuldres over, nam nam
- Et dryss til med oregano på toppen, gjerne fersk.
Stek midt i ovnen på 200 grader i 25 - 30 min. Et godt glass rødvin hører til :)
Har sett stykket Frosset på teateret med Hildegunn i kveld. Fått mersmak på teater igjen, så det må gjentaes snarlig. Det var et godt stykke som vekker ettertanke.
Mmm... Det ser godt nok lækkert ud! Mums! Kan du ha' en god dag. :-)
Kh. Tine