A blög once bit my sister

Velkommen til min lesekrok

Emilies rom

En avslappende morgen med Damien Rice som bakgrunnsmusikk for blogging. Skal straks kverne kaffebønner og lage kaffe på vår enmanns-presskanne. Noen som trenger en invite til Spotify? Meld i fra, har to akkurat nå.

Emilies lesekrok

Viser et bilde fra Emilies nye lesekrok. Det er dessverre lite dagslys til å hjelpe på bildekvaliteten, det snør nemlig ute. Velger derfor å vise dere en kul gammel kokebok for barn som jeg faktisk brukte da jeg var liten. Husker godt Askepott sine ostesmørbrød, en kul måte å lære barn å like å lage mat selv.

Mikke Mus Kokebok

Hva med en Dvergmuffins til helgen?

Dvergenes muffins

Dvergenes muffins

Eller en av Snipp og Snapp sine dobbeltdekkere til lunsj?

Snipp snapp dobbeltdekker

De tre Feenes milkshake til Barne-TV?

Tre feers milkshake

Rommet til Emilie begynner å bli en suksess, siden hun allerede har hatt venninnebesøk og syns det er kult å være der på ettermiddagene. Skal komme opp et stort speil i løpet av helgen, slik at hun virkelig kan "dolle" seg når hun skal kle seg ut.

Ønsker å finne en CD-spiller, gjerne en som kan henges på veggen og tåler en støyt. Emilie elsker nemlig Michael Jacksvold (Jackson). Ludde på lydbok er også en favoritt (anbefales forresten).

Ludde

Lurer på om hun har tenkt å ta oppvasken etter selskapet i går?

Oppvasken står klar

5 comments:

  1. Det der må jo være tidenes mest søte kokebok. Så smart med lesekrok. Skjønner godt at rommet er blitt en hit. Det må jo bare bli bra når Emilie har en sånn dreven og flink mamma som ordner opp :)

  2. Disse bildene fikk jeg en skikkelig nostalgisk barndomsfølelse av. Tror jeg lagde flerfoldige brett med dvergmuffins, helst med så mange forskjellige smaker som bare fantasien kunne sette en stopper for. Den boka må jeg jammen se etter neste gang jeg er i barndomshjemmet mitt! God helg.

  3. Tror jeg må lage dvergmuffins om ikke lenge :) Jeg digger mine gamle Disneybøker. Gleder meg til Emilie en dag bestemmer seg for å diske opp en rett til mammaen sin. God helg!

  4. Roger Johannesen   Friday February 5th 2010 23:19

    Ser ut som gjestene har skulket oppvasken iallefall.

  5. hei! takk for koselig kommentar på bloggen min! ser ut som om du har en kjempefin blogg selv;) den kokeboka hadde jeg også da jeg var liten-jeg minnes noe om wendys kakao med krem og ole brum is-stemmer det?! nostalgi! tror jeg må hjem til mamma og pappa å rote den fram igjen, sånn at jonathan (og ikke minst jeg) kan få glede av den fin dag til deg* vigdis

Comments on this blog post have been disabled.