A blög once bit my sister

Søndagslys

Lys for Alma og Mamma

På søndager tenner vi lys for våre kjære, for det er akkurat da jeg savner dem som mest. Det er på søndager tiden står litt stille og man skal bruke dagen på familie. Da tenker jeg på mamma, pappa og Alma.

Så i dag har vi vært på grava til mamma og Alma for å tenne lys. De fikk også hver sin nydelige lyngplante, den står seg så godt. Tenner lys for pappa her hjemme, siden grava hans er i Sverige.

Stjerner i Norgesglass

Kjøpte en stjerneranke på Ikea før jul og syns den er så kos å ha i vinduet at jeg dekorerte noen Norgesglass med stjernene.

Stjerner i Norgesglass

Var innom jobben til tanta til Morten—hun jobber som sykepleier på St. Olavs. Fikk oss et nydelig lammeskinnsteppe, som egentlig var til Alma. Men jeg skal love at dette skal vi kose oss mye på fremover. Jeg skal rett og slett legge meg på dette nå og se en god serie med min kjære og drikke en kopp varm te. Takk, "tante" Bente :)

Lammeskinnsteppe

Tenk at dette lammeskinnet til og med har med seg vaskeinstruksjoner. Det kan vaskes på 30 grader i vaskemaskina, selvfølgelig med ullvaskemiddel. Men det kan til og med legges i tørketrommel og tørkes til det blir nesten tørt, det liker vi! Det er absolutt av helt annen standard enn det man får på for eksempel IKEA.

Ekte vare, rett fra "bøgda"

Kos dere med ekte vare rett fra "bøgda", som det står på instruksjonene.

4 comments:

  1. Så nydelige lys du har. Godt å ha noe vakkert å hvile blikket på med slike tanker i hodet.

    Lammeskinnet ser nydelig ut. Jeg har faktisk god erfaring med å vaske skinn fra ikea, selv om jeg aldri har prøvd å tromle dem. Men en hårbørste av det slaget som er vond å bruke i håret, du vet sånne helstøpt i plast, den er fin å bruke til å gre skinnet etter vask. Det blir som nytt etterpå.

    Håper teen og kveldskosen smaker - god søndagskveld!

  2. Takk for godt tips, jeg skal skaffe meg en slik kam :)

    Kveldskosen var god, men kort. Morten er ikke helt i form. Så nå får vi finne sengen litt tidlig.

  3. Jeg synes også tiden står stille. I dag er morsmors bursdag. tenker mye på henne. Hun gikk bort 1 mnd før luna kom til... Jeg viste ikke att du har mistet din mor :( Jeg kan nemmelig huske ansiktet hennes. Jeg vet ikke hvor jeg har henne ifra. :) god søndagsklem til deg. Og jeg tenker på vesle Alma hver eneste dag.

  4. Line: Det kan være du har mamma i fra Narvesen på St. Olavs, hun jobbet der i mange år. Hun jobbet også på andre Narvesen kiosker i byen. Pluss at hun snakket med "alle" og tok mye buss. Her er man tidlig oppe, skal på Dagvakt. God mandag!

Comments on this blog post have been disabled.