A blög once bit my sister

Trippeldagen ble slik

Istur

Søndag starter med en tur på det islagte Storavattnet ved Askøybrua. Det har ikke vært så mye snø i Bergen på mange år, den har iallefall ikke ligget så lenge. Nanok var ikke i fotosession-humør, men ble oppstilt uansett. Ett lite snødryss ble anrettet for anledningen ;)

Nanok

Nanok

Så ble jeg hentet av min kusine Marianne for formiddagsbesøk hos henne og Knut i nytt funkishus ved Nesttun. Hennes gutt, Theodor, blir snart 1 år, søt gutt.

Marianne og Theodor

Carsten Andreas, som er gutten til min andre kusine, Therese, skal få en bror i mai.

Carsten Andreas

Jeg fikk omvisning av Therese i hennes og Catos 50-tallshus som lå like ved der Marianne bor, praktisk. Her var det pyntet til trippelfeiringen av mors-, valentins- og fastelavnsdagen.

Fastelaven

Elsker de vakre gamle møblene som var fra 30-tallet. Blandingen av det moderne og det gamle i dette huset passet godt sammen. Det gjenstår fortsatt en del oppussing før de er ferdig, men planløsningen var genial.

Detaljer hos Therese

Retrostoff på en hjemmesydd hagepute.

Retro stoff

Så fikk vi servert nydelig kalkun og waldorfsalat hos tante Grethe på Nesttun. De brownie-ene som vi fikk til dessert blir jeg helt lykkelig om jeg kan få oppskrifta på! :) Der fikk jeg også treffe min kusine Kathrine og fetter Erik med familie.

Nestunkalas

Mia Marlene 1 år, datter av Erik.

Mia Marlene

Marianne, Kathrine og jeg så filmen Precious på kino den kvelden. En sterk historie, vel verdt å se!

I morgen skal du få se hvordan en riktig trønder skal se ut. Nå skal jeg på aftenvakt, det er det mange måneder siden jeg var på sist.

Comments on this blog post have been disabled.