A blög once bit my sister

Fretex-funn og liten te-giveaway

Teapot

Fretex Midtbyen-funn av et knallkult servise, synes jeg. Kanna er mer enn godkjent etter flere kvelders flittig bruk. Skuffen er full av te, nå som svigermor fikk tak i mer av min favoritt, Indian Spice, i Sverige, så er jeg reddet i kulden. Takk og lov ;) Ble inspirert av June's fjollerier til å vise dere mitt funn.

Jeg har bestemt meg for at noen andre også må få smake denne gode teen. Om du kommenterer under her er du med i en liten trekning av en boks med Indian Spice, som altså ikke er å få tak i butikkene her hjemme. Den lille trekningen vil skje 1 .mars. Hyggelig med en liten tehilsen i postkassen, eller hva?

Indian Spice

Her er min lille snack nå. Te og hjemmelaget knekkebrød med salami, ikke ofte jeg spiser salami. Derfor ekstra godt :)

Te og en kvikk snack

Nå har jeg endelig en lekker kanne å servere kakao i også. HMMMmmm...smeltet mørk kokesjokolade, vaniljestang, litt honning og et knivsodd chili. Vil ha nå!

Old and nice

Gleder meg til aftenvakt :)

15 comments:

 1. Heisann:)Jeg tror jeg skal melde meg frivillig til å jobbe litt i Trondheim snart,dere har så mye spennende der!!Fin tekanne:)Gleder meg til å se flere bilder av rommet,ser så fint ut atte:)Hiver meg med på Give away,for te det liker jeg...Håper dere har det bra og at det går greit på jobb!Stor klæm og god vakt!

 2. Ja, kom å jobb her, hva med et sommervikariat? ;)

  Har så gode kollegaer at det går bra, man kan heldigvis ta en liten hvil av og til (stort sett i hvertfall).

  Klem tilbake!

 3. Herlighet så kult servise, makan til bruktfunn! Vil ha vil ha ;-) Lucky you!

 4. Så stilig servise! Jeg har fulgt med bloggen en stund, og har fått masse inspirasjon om mat :) Ellers er jeg imponert over de fine bildene dere tar, kreativiteten din når det gjelder interiør og hvor flinke dere er til å finne på aktiviteter! Både lørdags-bibliotekstur og besøk på vitensenteret har havnet på TODO-lista vår nå ;)

 5. Hehe,det hadde vært noe:)Æ jobba på Boots apotek nu på Sortland,og vi har ofte lånt ut personal til bla.Trondheim.Blitt spurt ofte,men det har ikke vært så lett å få til sia ungan e så små..men 1 dag:)

 6. Så stilig tesett, du finner så mange herlige skatter :)

 7. Det servicet var veldig fint. Så absolutt ett kupp. Lurer på om den teen har vært solgt i butikkene her hjemme for noen år tilbake.?. I allefall erindrer jeg å ha smakt den,og den er veldig god. Så jeg er gjerne med i trekningen;-)

  Regner med du er på jobb nå. Fortsatt god vakt:-)

  Stor klæm!

 8. Marlèn: Bootsapotek, der jobber min venninne Elisabeth. Hun studerer i Bergen nå. Nå har de nylig skiftet til boots der hun jobbet tidligere.

  Cecilie: Den teen var til salgs tidligere ja, men desverre ikke nå lengre. Så da må man til sweden for å få den, men det gjør at jeg blir enda litt mere tullete etter den :)

 9. Vi får forresten lov å være "sosiale" på jobb også nå. Kan surfe på facebook, herlig! Dette blir det mye kvalitetsvakter av, hehe. Rolig her i kveld:)

 10. OOhh... V.I.L H.A T.E!!! Koppe-kos fra vestlandet!

 11. Vil gjerne være med i trekning av god te! Det teserviset var utrolig fint. Jeg er på leiting etter noe jeg også. Har veldig lyst til å finne noe annet enn Greengate, som "alle" har - men, vet ikke om jeg kommer klarer å holde igjen på fristelsen å kjøpe bare noen få kopper... Ellers har det vært lite produksjon her i huset denne uka her, men ja, jeg har mer igjen av det stoffet, så når jeg får ånden over meg skal jeg igang å sy. Klem fra meg - som er 37 minutter på overtid på selvbestemt leggetid denne uka her!

 12. Johanne snuppa =) For en fantastisk blogg!!!!!! Lest i flere timer jeg nå! Og ikke minst mange flotte bilder- du er proff ;) Klem Azra

 13. Azra snuppa: Tusen takk! Så gøy å høre. Er i superfredagsmodus på jobb ;) Her er jo alle gravide for tiden og jeg blir sjalu :)

 14. Hei! Den teen så jammen fristende ut! Jeg drikker alltid te på jobb, men akkurat nå er jeg i en te-lei-periode, INGEN av teene jeg har på jobb frister. Denne derimot, den hørtes god ut. Det jeg prøver å si er vel at jeg vil være med i give-awayen din Ü God helg!

 15. Mmmm, denne teen hadde dei i butikkane ei stund for nokre år sidan, kan eg hugse! Nydeleg! Eg vil gjerne vinne den, for eg kosar meg ofte med te! :)

  Ha ei fin helg med prinsessa i det fine rommet!

Comments on this blog post have been disabled.