A blög once bit my sister

Kveldskos

Hvilestund

Bildet er fra 30. juni 2008. Emilie var så trøtt, så trøtt og Morten kila henne i nakken til hun sovnet. Et uforglemmelig øyeblikk. I kveld har de badet sammen, som de så ofte gjør. Da pleier jeg å komme med mango når de bader seg, vår favorittfrukt, helt klart!

Mango

Random Min lille te-giveaway er over. Satte inn tallene på random.org Nummer 5 vant, den femte som la inn kommentar var Cecilie (sett bort fra mine egne kommentarer), min gode venninne som bor i Bodø. Så nå kommer det Indian Spice i posten til deg Cecilie, så får vi se om det er noe mer som blir med :)

Ha en god kveld! Vi skal se Harald Eias nye programserie, Hjernevask, på NRK. Spennende å se om han kan taes seriøst, sosiolog som han er.

4 comments:

  1. Å,så arti:-) Gleder meg til pakke i posten! Tusen takk. Ha en koselig kveld. Stor klem fra kalde Bodø.

  2. Hørte litjpia ikke var helt i form i dag, regner med det kan bli reprise på øverste bildet her da! God bedring og kos dere masse :)

  3. Pst: Kremmerhuset her i byen har tatt inn noen fine tallerkenhyller.. ikke kjempebillige, men verdt en titt! God bedring til den minste pingvinen og stor klem til dere to store! :)

  4. Cecilie: Jeg sender pakken før helga:)

    Grete: Emilie var fort bra igjen. Så det håper vi hun fortsetter å være:)

    Marte: Tallerkenhylle skal sjekkes ut, men ingen penger til det nå;)

Comments on this blog post have been disabled.