A blög once bit my sister

Går det bra med deg?

Nattbord

Hodet er lett på skakke, munnen snurpes noe, øynene ser noe triste ut og pusten trekkes dypt inn, jeg skjønner at spørsmålet må komme.

"Går det bra med deg?"

Nattbordsfot

Jeg får lyst å svare med et nytt spørsmål. For av og til vet jeg ikke helt. Jeg er her, jeg må stå opp, spiser mat, dusjer og pusser tenner, jeg som alle andre. Det hadde vært rart og litt trist om ingen stilte det spørsmålet, for jeg setter pris på alle som viser sin omtanke skal dere vite. For det er ikke lett å vite hva man skal si.

A

Så kommer det en som sier " så godt å se deg igjen, flott at du er her ". Det føles godt og jeg trenger ikke tenke på hva jeg skal svare på det. Bare smile bekreftende.

Nattbord

Sånn føler jeg det også. " Det er godt å se deg igjen og det er flott å være her! "

Mitt nattbord

Bilder fra mitt nattbord. Fikk tak i to slike nattbord og et tilhørende sminkebord for kr 400 på finn.no. I dag har jeg sovet til kl.10. Kun avbrutt av et avskjedskyss fra snuppa og min kjære. Så nå er jeg klar for aftenvakt. En god kollega skal ta med Moccakanne og ferske kaffebønner fra Tanzania på vakt. Det gleder meg!

4 comments:

  1. Det ER godt at folk bryr seg, selv om man ikke alltid vet hva man skal svare. Det aller verste, synes jeg, er de som faktisk ikke sier noe.... Jeg forstår det også, men det synes ihvertfall jeg er vanskeligst. Jeg vet at det er veldig mange som ikke vet hva de skal si, og at hvis de sier noe så blir det kanskje litt feil, men da vet man ihvertfall at de bryr seg. Jeg vet at det bare er en del av deg som vises her på bloggen, men jeg må si at utfra det lille jeg ser så virker det som du gjør en god jobb, på alle måter. Være mamma, minnes Alma, begynne på jobb igjen, gjøre litt for deg selv. Ønsker deg en god dag Ü

  2. Veldig fint skrevet Johanne. Stor klem!

  3. Guro: Takk for fine ord. Alle som viser at de bryr seg syns jeg er fantastiske. Håper folk forstår det slik. Ville med dette innlegget svare folk som er faste lesere av bloggen og folk jeg møter ellers litt om hvordan jeg har det.

    Pleier ofte selv å si "hvordan går det?" Det er godt å bli spurt om det. Men siden jeg ønsker å svare ærlig, så tror jeg det er lenge til jeg kan si at jeg føler meg 100%.

    Så derfor er det så godt med de som sier "så godt å se deg igjen, flott at du er her" For da føler man at man hører til en plass når man kanskje ikke selv vet helt hvor man skal gjøre av seg.

    Hildegunn: Jeg måtte gå hjem fra jobb, har flytta inn på do/sofaen, håper det ikke er et vedvarende problem :(

  4. Kjære Johanne, nå har jeg skrollet meg nedover bloggen din, og jeg synes det var en fantastisk fin opplevelse. Den er så ekte, med alt livet innebærer, enda det innebar litt mer for dere enn man trenger, men dere virker så glade i hverandre og så sterke. Og jeg håper du har mange som spør deg hvordan det går eller sier at det er godt å se deg igjen, for det hjelper, og det er ikke alltid at man trenger å svare heller. Jeg er virkelig veldig glad for at du la igjen kommentaren på bloggen min, slik at jeg kan følge med videre på livet i deres lille familie. P.S. EMilie er nydelig, og det samme er bildene både du og Morten tar.

Comments on this blog post have been disabled.