A blög once bit my sister

Ikke akkurat i perlehumør

Rosapus

For et par dager siden hadde vi en perlende ettermiddag. Morten var fra før godt i gang med et hjerte og jeg med mr. "pink cat". Emilie har ikke blitt ferdig med sin enda, men den er fargerik, kan jeg love deg.

Har fått omgangssyke, så magesekken er tom. Prøver å pusle i meg ristet loff med smør og håper inderlig at ingenting kommer opp igjen. Har nemlig store planer om å prøve å vaske huset og syns det er sanseløst irriterende at solen skinner ute og fuglene kvitrer i vei, selv om sannheten er at jeg vil ut å slikke sol og høre snøen smelte. Skulle egentlig ha hjemmedag med supersnuppa sammen med en god venninne og hennes barn, men akk ja...

Trøster meg med at jeg har en supersnill mann som pleier meg og har levert i barnehagen daglig denne uka. Han er mye snillere med meg enn jeg er med ham, når han er syk. Jeg som er sykepleier og alt...

Perlehjerte

Valnøttboks Valnøttboks kledd i stoff

Har litt dilla på decopage for tiden. Kler alt mulig inn med stoff og papir. Boksen over er kledd med Tilda stoff fra en restepose med stoff jeg kjøpte på Panduro. Det er gøy, spesielt fordi det gir et hurtig resultat. Kommer nok til å vise flere slike ting etterhvert.

Jobber med fredagsformen og ønsker alle en GOD HELG!

6 comments:

 1. Tror uansett ikke du hadde hørt så mye snøsmelting, kjære. Det er 8 minusgrader ute.

  God bedring!

 2. Ønsker deg god bedring Johanne og håper du blir fort frisk så du kan nyte helgen. Jeg er også fryktelig dårlig sykepleier på fritiden, så trur vi gjør ferdig vår plikt på jobben jeg :P Klem fra Hanne :)

 3. Masse god bedring til deg!! Jeg er nok også som deg, en utrolig dårlig sykepleier på fritiden. Men så er mannen min er utrolig dårlig tømrer på fritiden (aldri noe som blir gjort ferdig på et blunk her hjemme hos oss, nei), så det går opp i opp, he he :)

  Ønsker deg en god helg, håper formen er stigende!

 4. Nå ble jeg imponert - å forvandle en boks valnøtter med nydelig stoff. Dert var en utrolig god ide!Limer du det godt på, og i tilfelle hvilket lim bruker du??

 5. Tjohei, jeg er i bra form igjen og rakk å vaske hus før helga++

  Hei Salige lavendel: Jeg bruker decopage lim som jeg har kjøpt på Panduo. Det ser hvitt ut når man har det på, men det blir plankt når det har tørkert. Det er genialt, tørker superfort:)

 6. God bedring!!

  Gleder meg til å se flere decopageideer:)Smart dette, kan jo forandre de kjedeligste bokser til små skatter.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.