A blög once bit my sister

Påsketre

Easter creation

Jeg har fått inspirasjon til å lage en bildecollage av ukens påskekreasjon med [Bighugelabs] (http://bighugelabs.com/) etter å ha sett m.i.l.c.h.schaum sine vidunderlige bildecollager. Må nok vise dere noen Flickr favoritter etterhvert jeg også. I løpet av uka har dette påsketreet blitt til. Først noen gule egg. Fant lekre servietter i blått fra Søstrene Grene med rosa fugler på, her kom decoupage lim inn igjen. Emilies egg ble med både serviett og rosa tovet tråd fra Panduro. Vi melder oss på Foreldremanualens påske-morro konkurranse med dette bidraget.

I mens jeg sitter her er det nokså fuktig ute, så vi håper snøen forsvinner om ikke lenge. Hele familien holder på med hver sin greie inne, det er så digg! Trening er unnagjort. I natt skal jeg tjene litt ekstra og kle meg i hvitt. Kanskje man får sett litt på Oscarutdelingen.

4 comments:

  1. Å, så morsomt! Og så inspirerende :) I år skal vi feire påske på hytta for første gang, og jeg tror det er første gang jeg føler trang til å påskepynte også. Nydelig collage - kanskje jeg greier å lage noe lignende om noen uker?

  2. Å, så lekkert! Du er så utrolig flink altså!

  3. Herlig påskestemning :-) Godt å se at formen kom seg til helga! Dere tar nydelige bilder, og du har masse inspirasjon å komme med - strålende :-) klem

  4. Takk jenter! Ha en god kvinnedag:) Håper dere blir vartet litt opp i dag. Jeg kjenner at jeg trenger litt egenpleie om ikke annet.

Comments on this blog post have been disabled.