A blög once bit my sister

Soveromspynt og egenpleie

Details from bedroom

Detaljer rundt et sminkebord. Jeg har som tidligere nevnt fått tak i 50-tallsmøbler til soverommet, som jeg rett og slett tror skal få beholde sin opprinnelige farge. Hva syns du? Har tidligere vist bilder av nattbord.

Smykkeskrin er etter Mortens farmor, dådyr kjøpt på Søstrene Grene, hårbøyle fra Milde Mathilde & Drillpikene på Hundhamaren, blomstrede putevar funnet på Fretex i Bergen. Heklet duk er fra Fretex i Trondheim.

Badekos

Boots apotek har tatt over Alliance kjeden. På Leütenhaven hvor min venninne Elisabeth tidligere jobbet, har jeg rett og slett blitt fristet til å begynne å handle. Liker det nye konseptet godt. Boots er ikke nytt, har vært innom flere Boots apotek i England blant annet.

Har helt dilla på Brazil nut & Vanilla Body wash, dufter nydelig! Men hva i all verden skal dama med 6 fotfiler? På tide å gjøre seg klar for småsko og vårsesong kanskje...:)

Shampoo and balsam

Så var det disse d...., ja for det er det de ligner på. Herlig Shampoo og Balsam fra Umerto Giannini som du vil elske lukten av. Lysene fulgte faktisk med i gavepakken som jeg fikk av Elisabeth til jul, de dufter det samme som shampooen.

Jobbplikten kaller, neste uke tar jeg hjemmeferie. Har mange gode planer :)

5 comments:

  1. Jeg sier det igjen, du er så flink! Jeg tror du med hell kan beholde den originale fargen. Det ble jo lekkert!

    Ha en super dag! Klem Susanne

  2. Du har så mange kule og fine duppeditter i hjemmet ditt Johanne. Har virkelig sansen for tingene du viser frem. Jeg synes det er så bra at du er så flink til gjenbruk, det kunne de fleste av oss blitt bedre på. Du inspirerer meg virkelig. Ønsker deg en fin dag :)

  3. Godt med egenpleie...Hadde trengt meg en "overhaling", men jeg er blitt skikkelig forkjølet, så lite energi.

    Nattbordene er kule, alt trenger jo ikke å males hvit.. Behold fargen hvis du synes det passer til resten av interiøret på soverommet. Du viser jo fram en del gråe detaljer, hvis du bestemmer det for å male, så kanskje du kunne malt dem i en gråtone?

  4. Hei:)Fint med påskepynten deres:)Om jeg ikke tar feil er det samme sminkebord min mormor hadde(som nå min mamma har lovet jeg kan få,men ikke har plass til enda),så slik ut på nattbordene.Jeg har også lurt på da om jeg skulle male,men tror jeg skal beholde det som det er når jeg får det.Pynter fint opp med farger og stash på det:)Skal prøve sconsen din en dag.Håper det går bra med dere,tenk på dokker.Klæm

  5. God kveld jenter! Jeg beholder nok sminkebordet som det er foreløpig:) Digger det rett og slett, Emilie skal få det en dag kanskje.Får vise det frem i helhet snart.

    Gjenbruk er tingen, jeg selger alt jeg kvitter meg med på finn eller gir det til Fretex selv også.

    Nå er jeg så trøtt, så trøtt...Natta!

Comments on this blog post have been disabled.