A blög once bit my sister

Nattfrøken trøtt

Familien B!

Koser meg med gamle bilder, bildet av en sommerblid-brun familie på tre sommeren 2007 på kjøkkenet i vår gamle leilighet på nedre Byåsen. Savner det kjøkkenet, et originalt kjøkken fra 1939, med masse skapplass.

Grr!

Sommerbading i hagen sommeren 2008. Emilie elsker vann, kan bade til hun får gammelskrukkekjærring-fingre.

New York City Skyline

Hvorfor er jeg på nattevakt nå igjen? Vi skal til New York (bilde lånt fra Flickr) om to måneder, jeg er glad i å shoppe og har helt klart trøsteshoppet en del de siste mnd, selv om det ikke er dyre ting- så blir det nok en del kroner i den store sammenhengen. Fretex er jo blitt så dyrt;) Alltid en god unnskyldning til å shoppe for midlertidig lykke...

Å jobbe ekstra på natt var nok litt mye å gi seg i kast med. Nå er jeg så trøtt at det er et tiltak å reise seg og et tiltak å i det hele tatt sitte oppreist.

Lemons

Kanskje en dose ferske sitroner fra markedet i gamlebyen, Alcudia på Mallorca kan friske opp formen.

Skulle gått et avslapningskurs, har en tendens til å legge inn for mye i timeplanen. Men klarer aldri å sove på dagtid, når jeg har muligheten. Man må visst lære seg å ta en powernap, hvor er kurset? I need it!

2 comments:

  1. Har dere bodd på nedre Byåsen? Kanskje ikke langt fra oss? Morsomt!

    NY er fantastisk. Jeg har bodd der, og vi giftet oss der. I<3NY!

  2. Jeg er Byåsing, har gått et klassetrinn over Line - Polkadots:) Bodde i Tvetestien sammen i 4 år jeg og M. Miss Byåsen, in my <3.

    Det var absolutt verdt å jobbe disse nettene, har sovet bra nå. Så er bedre rustet til denne. Synger NEW YORK, NEW YORK:)

Comments on this blog post have been disabled.