A blög once bit my sister

Med gulerot i håret

Salmalaks med gulerotpuré og asparges

Laptop love Med laptopen på kjøkkenbenken begynte jeg matutfordringen. Innkjøp av ingredienser til Salmalaks med gulerotpurè og asparges ble gjort på fredag, men kvittering ble borte. Så planen min om å si hva denne rettet kostet gikk i vasken, men den ligger nok på mellom 100-150 kr. Salmalaks er noe dyrt, men helt nydelig! Det er virkelig verdt å unne seg.

Det tok ca 25-30 min å lage denne retten, men det inkluderer ikke anretting og fotografering—maten er faretruende nær kald noen ganger etter jeg har tatt bilder ;) Det hender at jeg setter i gang Morten og Emilie med å spise før jeg er fornøyd.

Asparges

Det skal også nevnes at gulerotpurén egentlig var tenkt å moses med potetstapper, men gulerøttene ikke lot seg moses for hånd—jeg liker jo ikke å ihjelkoke dem heller. Så da havnet de i blenderen og jeg fikk en god sprut gulerot i fjeset etter å ha rørt nedi før knivene stoppet ;) Men hva gjør vel det, når man får komplimenter for pureén etterpå.

Barneporsjon

Da Emilie fikk sitt fat hadde hun mer lyst på brødskive :) Heldigvis smakte hun på alt (spiste halve porsjonen) og likte alt utenom aspargesen. Vi har lært at bare man serverer en rett mer enn fem ganger, så går det ned. Da krever vi kun at hun må smake, før hun sier at hun ikke liker.

Skal huske å bruke ekstern blitz for bildenes del i morgen. Dette er en sunn rett som anbefales på det sterkeste av hele familien Brekkevold.

Nå begynner straks Himmelblå....en god søndag!

3 comments:

  1. God søndag kveld!

    Endelig har jeg mulighet til og få kommentert litt! Hverdagene flyr avgårde hos meg som helt sikkert mange andre:)

    Bloggen din er så fin syns jeg også blei jeg så glad når jeg så du hadde lagt deg til som følger hos meg!! :) det setter jeg stor pris på!:)

    Men hvordan legger jeg meg til hos deg ???

    Det innlegget om din farmor fikk jeg helt gåsehud av! For ei dame!!!

    Klem fra navnesøster !:)

  2. Navnesøster: Takk skal du ha ;)

    Vi er to bloggere på brekkevold.no Så det er Morten sin farmor det forrige innlegget handler om, skrevet av Morten.

    Denne bloggen er også utviklet av min kjære. Vi har ikke et følger-system. Men du kan linke opp bloggen vår på siden din om du vil ;)

  3. hei fikk vann i munnen av dette innlegget! blir inspirert til å lage noe nytt æ å, gleder meg til å følge med på prosjektet:)

Comments on this blog post have been disabled.