A blög once bit my sister

Asiatisk ettermiddag

Asiatisk biffsalat

Dagens Trine er Asiatisk biffsalat med cashewnøtter. Om du ikke har en eneste ingrediens av dette hjemme, så ble dette alt i alt 175 kroner. Men da hadde man kunnet laget dobbel porsjon og mere til, så jeg vil vel si at dette er et måltid til under hundrelappen.

Dessuten fant jeg alt på vår lokale Bunnpris like ved Skovgård, det er et pluss :) Selv om det kanskje hadde blitt billigere på Rema eller Obs. Morten hadde bilen, så storhandel uteble i dag.

Jeg laget sterk saus, 4ss av både soyasaus og sweet chili. Emilie syns også det var godt, jeg blandet inn litt egg i hennes rett og så fikk hun ha på majones. Dette var den retten jeg trodde skulle bli vanskeligst å lage når jeg kun leste overskriften, men brukte under 20 min.

Jeg rakk til og med å spise lekemat og ta bilder av Emilie mens risen kokte. Bordpynten til mamma passer bra til å servere middag i.

Hmm...går dette bra?

"Her har jeg gjemt godteriet mamma, det er til etterpå om du er flink å spise middagen din"

Her er godisen gjemt

Takk til Trine, jeg har det gøy :) Nok en fulltreffer, selv om Salmalaks er vanskelig å hoppe etter.

6 comments:

  1. Så flotte bilder av Emilie:) Hun er ei nydelig jente! Ligner ganske mye på mamman sin faktisk. Synes du har blitt ordentlig flink til å ta bilder, du får til en spesiell stemning som jeg liker veldig godt. Spennende med matprosjektene dine også, veldig inspirerende:)

  2. dette så utrolig godt ut. Tror faktisk jeg må prøve det en dag. Lekemat er favoritten her i hus. Her serveres det tøy pizza og tøy egg og bacon :hehe:

  3. Irene: E ligner vel kanskje litt på meg ;) Stemningsbilder er det man vil ha :)

    Line: Lekemat er knall!

  4. Hei,du tar kjempefine bilder.Dattra di var kjempesøt,masse fine bilder av henne,rommet hennes og maten du lager. Kjempebra syns jeg. Var trist å lese om dattra di.Men en må trøste seg med det en kan.Du har mye som gir deg trøst. Ha en flott dag!Hilsen Karin

  5. Karin: Så hyggelig med en ny leser på bloggen :) Takk for fine ord, det setter vi veldig pris på.

  6. Så bra at maten smakte! Og så moro at du regner ut kostnadene.

    Nydelig Emilie du har (du også);)

    Trine ;)

Comments on this blog post have been disabled.