A blög once bit my sister

Torsk og ratatouille

Torsk og ratatouille

Torsk og ratatouille er så nammis og så lettlaget at du bare leker deg frem til en god hverdagsmiddag. Emilie spiste opp all fisken sin, det gjør et mamma- og pappa-hjerte glad. Mer fisk på menyen fremover.

Jeg kokkelerer

Storhandlet på Obs det som jeg trengte til resten av ukens retter, bortsett fra det som jeg helst vil ha som ferskvare. Dette måltidet kostet ca. 100 kroner. Da skal det nevnes at vi prøver å holde oss unna raske karbohydrater som poteter, men disse rettene har nok tilbehør for oss.

E prøver dukkeklær

Akkurat passeGrr!

Fikk meg en tur på Fretex med en del ting fra kottet. Skulle bare inn å se, men så hadde de jo så mye fint. I tillegg fikk jeg så god hjelp. Må vise dere etterhvert hvilke kupp jeg har gjort. Til nå får dere se noen av dukkeklærne jeg fikk tak i, som her prøves ut av snuppa—lettere irritert for at de ikke passet ;)

Nå skal jeg på kino med min nabovenninne, Tina; Vi skal se The Blind Side.

4 comments:

  1. det så supert ut. jeg tror jeg må begynne å bruke litt tid på trines matblogg, er så mange som refererer til den. nå kjenner jeg jeg faktisk ble litt sulten. fortell om filmen senere, vil du*?

  2. Nadja: Jeg vil anbefale alle å se The Blind side, feelgood film! Jeg ble rørt og vi hadde en skikkelig god kveld på kino :) Skjønner godt hvorfor Sandra B. vant en Oscar for denne.

  3. Så bra at dette også ble en god matopplevelse! Jeg synes du beskriver det veldig godt innledningsvis; "...og så lettlaget at du bare leker deg frem til en god hverdagsmiddag". I likhet med meg så tror jeg du trives veldig godt på kjøkkenet!

    Flotte bilder!

    Trine ;)

  4. Trine: Takk! Jeg elsker å kokkelere, har så mye å lære ;) Ekstra digg med denne utfordringen er at flere av de gode matopplevelsene kunne ha uteblitt, fordi jeg kanskje ikke hadde valgt å lage den retten.

Comments on this blog post have been disabled.