A blög once bit my sister

Rock'n roll-pølse

We will rock you!

Ettermiddagen startet med rockekonsert på barnehagen. For en søt og herlig gjeng, med matchende blå batikk-t-skjorter. Litt overveldet av sitt store og superstolte publikum. Det hadde nok vært mer liv på øvelsene.

Emilie begynte å skinne når hun fikk være en av showets stjerner med gitar i hendene. Da kom det både Kiss-imitasjoner (som sett ovenfor), rockefotbevegelser og et megaglis (se under). Særlig når undertegnede stilte seg på ryggen av en sofa for å rope we will, we will rock you!, for jeg er vel egentlig like glad i å være midtpunkt selv :)

Rockestjerna

Hva passer vel ikke bedre enn ostegratinerte pølser med middelhavsgrønnsaker til en rockestjerne. Et skikkelig barnemåltid, som mye av det som inneholder noe på P. Pølser, pizza, pita, pasta og potet for å nevne noen som faller i god jord hos de små.

Ostegratinerte pølser med middelhavsgrønnsaker

Vi store liker også pølser, men så har smaksløkene fått noe mer kulinarisk å smake på i det siste. Så denne retten ble litt tam i forhold, selv om jeg tror denne går rett hjem hos de fleste. Prislappen snek seg like over 100 kroner, alt etter hvor mye pølse du bruker.

Tre gode venners håndavtrykk

Avslutter med tre gode venners håndavtrykk. Emilie, Victoria og Alice er bestevenner, er ikke overrasket av at jeg fant håndavtrykkene deres rett ved siden av hverandre :)

2 comments:

  1. Åhhh så herlig Emilie er. Er så morsomt når barn elsker musikk. Mitt fadderbarn er akkurat slik hun også, og du kan tro bonustante Hanne er stolt når hun får telefoner med felespill i bakgrunnen. Du kommer med så mange gode middagsoppskrifter Johanne, jeg må nok prøve en eller flere av dem snart :)

  2. Vi er glad i musikk :) Så mange gleder med det. Prøv så absolutt en av de gode rettene på Trines mektige matblogg.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.