A blög once bit my sister

Ved Nidarosdomen

På café To Tårn

Vi var på café To Tårn etter vitenskapsmuseet sammen med Hildegunn, Bjørn, Sunniva og Sigurd på lørdag. Der var det masse springeplass for Emilie og Sigurd, deilige store boller og glade foreldre med kaffe i hånda. Anbefaler denne caféen til småbarnsforeldre, særlig i 2.etg er det god boltreplass.

Ved Nidarosdomen

Se det flotte paret som nyter noen solglimt ved vestfronten på Nidarosdomen. Like før hadde det vært tett snødrev. Sånn er Trondheimsværet, man kan ha fire årstider på en dag. Gleder meg til det myldrer rundt dette stedet i sommer, under Olavsfestdagene blant annet.

Emilie og Morten

Mine kjære to som dro avgårde tidlig i morges. Jeg har sovet til kl.10, fordeler med at Morten trengte bilen. I ettermiddag er det "we will rock you" konsert i barnehagen, håper å få noen fine bilder. Emilie har sunget en ny sang hver dag når hun har kommet hjem.

God onsdag!

Comments on this blog post have been disabled.