A blög once bit my sister

Bord, dekk deg ♥

Nytt bord på data/lekerom

Endelig har du vakre, hjerteformede bord kommet inn i vårt hjem. Allerede har du hatt to duker. Mange bøker, barbiedukker, memoryspill og gode kopper med kaffe stående på din rette flate og du har kun vært i hus i to dager. På Fretex ble du funnet.

Hygge

I kveld har har min kjære bror snakket om bryllupsforberedelser her, og ikke minst har vi nytt pepret kyllingfilet med squash og paprikasaus. Saftig kyllingfilet og nydelig fyldig saus, som kom seg på ca. 150 kr.

Pepret kyllingfilet med paprikasaus og squash.

Bror har alltid på seg hatt :) Han anbefaler også alltid god musikk. Det er pensum, Johanne, altså Susanne Sundførs siste utgivelse: The Brothel. Jeg liker det jeg hører.

Chili popcorn

Så kom det Chilipopcorn på bordet :) Ved siden av lyser julegaven vår fra Emilie, laget på barnehagen. Nydelig bilde av Emilie - denne kommer til å stå fremme lenge, selv om nisseluen er på.

Her er min sterke helgeanbefaling, lag Chilipopcorn:

  • 1/2 dl solsikkeolje
  • 1 finkuttet chili
  • 1 dl popcorn, eller så mye du tror din kasserolle kan tåle.
  • Salt etter smak og behag.

Husk å stå ved kasserollen og følg med, du må ikke svi popcornene ;) Når du har spist noen never kjenner du chilien, som har satt deilig hot smak på popcornet.

Nam!

3 comments:

  1. Bordet var helt herlig!! Enig med deg, ikke mal det!!

    God helg til dere!

  2. Takk Tina :) Helt enig.

    Jeg elsker bordet.

    God helg til dere også!

  3. nydelig bord, nydelig jente og mmm..nydelig mat dere lager for tiden. og musikken, ja, jeg også er hektet. bror med hatt høres kul ut.

Comments on this blog post have been disabled.