A blög once bit my sister

Finale

Biff med asparges og røstipoteter

Biff med asparges og røstipoteter i balsamicosjy. Det ble sen middag, bare min kjære og jeg. To kokker lager mere søl, helt klart. Men takk for perfekt biff, kjære. Det ble da middag i dag også, selv om jeg egentlig bare kunne tenkt meg å ligge strødd utover sofaen.

Det var helt klart verdt strevet og vi har oppdaget noe meget godt, nemlig røstipoteter. Ordrett fra Morten: Dette er de beste potetene jeg har smakt! Dette er nok også den retten jeg med sikkerhet kan si at er sjelden kost i Brekkevoldheimen, nemlig biff og potet. Spiser du dette ofte som helgemat? Da er dette en utrolig god variant :)

Kommer et oppsummeringsinnlegg om denne matuka, inspirert av Trines mektige matblogg. Noe du lurer på?

Kaffe & Avec

God lørdagskveld! Kaffe avec venter.

5 comments:

  1. Hei hei.

    Takk for besøk, både på bloggen og i butikken. Håper du ble fornøyd med fuglehuset. De hadde i alle fall føket fort ut i dag hørte jeg:-) Utrolig mange kjekke middagstips her inne. Kjekt for meg som ikke er så veldig oppfinnsom på den fronten. Håper dere får en fortsatt fin helg

  2. Det så bare fantastisk herlig ut! Skulle ønske jeg kunne lage mat! Jeg er i hvertfall veldig glad i å spise mat. :)

  3. Du verden for noen delikatesser dere lager, nammis :D Det var kjempe koselig å se deg i dag Johanne :D håper det ikke blir så lenge til vi treffes igjen :)

  4. Det er så utrolig morsomt at dere laget en hel ukemeny og til og med blogget den!

    Klem, Trine ;)

  5. Bare en glede det Trine ;) Så utrolig mye godt på menyen!

Comments on this blog post have been disabled.