A blög once bit my sister

Settekasse og dansende jenter

Settekasse

Jeg var så heldig å få en settekasse av nabovenninne Tina for en del uker tilbake. Lurte lenge på hvordan jeg skulle dekorere den, er så mye fint papir man kan dekorere med. Men så syns jeg rett og slett at Tina sin var så fin og fikk lov å kopiere :)

Small teddys

Stoffet er fra Stoff og Stil og maling kjøpte jeg hos Søstrene Grene. Det var lett å demontere settekassen og gjenbruke stiftene, en kosejobb! Emilie ble ivrig til å sette ting i den med en gang, hun vil gjerne være på rommet sitt om dagene nå. Fuglekassen på veggen er også fra Søstrene Grene.

Settekasse

Det går virkelig ann å drømme seg bort hjemme hos Tina, utrolig mange fine bruktfunn og et hjem til inspirasjon. Emilie storkoste seg på "planleggingsdag" hjemme hos Tina, Ellinor og Evander. Jentene kledde seg ut og danset til ABBA. Herlige kostymer!

Swing it!

Dancing queens, swing it!

Dancing queens

Gleder meg til loppesesongen er i gang igjen Tina ;) Sees til uka.

God onsdag!

9 comments:

  1. Den settkassen var bare RÅÅÅ stilig. Jeg har en settkasse hjemme jeg også, og den har jeg malt i to lignende farger som på din (treet på din), det finnes mange muligheter, er bare fantasien som setter en stoppre for gode innfall.

  2. Artig settekasse:)Rommet ser spennende ut!Om du vil ha tips til gråtebok kan du lese "Kvinne går til lege,mann går på byen".Sann historie som provoserer til de grader,leste den da jeg var gravid og gråt mye.Så vil du lokke frem tårer anbefales den,om ikke styr unna!!Skulle gjerne hatt meg en tur på Søstrene grene.Gleder meg til sykkelvær,men her er det sikkert 1,5 meter sne i hagen vår.Klem

  3. Hanne: Herlig med settekasser ;) Vil gjerne se din også.

    Marlèn: Skal ta en titt etter den boka du anbefaler, alltid godt å gråte litt. Må bare lese en krimbok jeg lånte i dag først. Klem tilbake!

  4. så utrolig kul settekassen var. :) lilla er knallflott. ser ut som jentene storkoser seg. Og for en knall kul 70-talls kostyme :)

  5. Nå skriver du så mange nydelig og inspirerende blogginnlegg at jeg klarer ikke å følge med ;-) Kjempefin settekasse!!! (og ser at Emilie koser seg med dans!!) Jeg tenkte jeg skulle tipse om en bok: "Ut og stjæle hester" av Per Petterson. Lettlest og nydelig! Prisbelønt og norsk. Du kan låne av meg. klem!

  6. Takk for søte ord, Johanne! Så fin den fuglekassa var:) Jeg gleder meg også veldig til loppissesongen, håper på masse funn i år; Det slitne hodet mitt kom på hva de bøkene jeg snakket om heter: "Tatt av vinden". De er veldig søte. MEN, i påsken skal man lese krim:) Sees til uka. God helg til dere! Klem!

  7. Nydelig settekasse! Helt perfekte farger og stoff. :-D

  8. Anette: Så hyggelig at du liker settekassen, jeg kan takke min venninne Tina som har god smak ;) De barnebøkene er bare herlige ja.

  9. Fantastisk disco-outfit! Fine dansebilder av jentene. -Og som tidligere nevnt i andre innlegg; stilig settekasse. Har en demontert og vasket liggende i kjelleren. Fikk inspirasjon til å ordne den nå..

Comments on this blog post have been disabled.