A blög once bit my sister

Påskegaver

Påskehilsen fra venner

I går fikk vi denne søte påskeliljen av Øyvind og Rachel som passet rett inn på brettet mitt fra Fretex. I dag har to av liljene sprunget ut :)

Påskegave fra Brekke/Myrekrok

I morges, da jeg skulle ut og hente avisen, ventet en hyggelig hilsen fra bror med familie på akebrettet utenfor døren. Berit hadde laget deilig müsli, som hun hadde puttet på Norgesglass—det skal nytes med vaniljekesam til kvelds.

Påskehilsen fra Trillemor

I posten ventet gave fra Operasjon påskeglad. Jeg var så heldig å få gave fra damen som skriver bloggen Trillemor. Jeg fikk to lekre porselensegg, som jeg siden skal henge opp når jeg har fått tak i noen fine bånd. I pakken var det også sjokolademarsipan, som Morten og jeg skal nyte til kaffen. Tusen takk, Trillemor :) Utrolig glad jeg meldte meg på; skal så absolutt bli med neste år også.

Kort og sjokolade

Emilie er så opptatt i lek her hjemme at både Morten og jeg virkelig har fått utnyttet dagen til avslapning og egne sysler. Nå skal jeg "bake" Ikea rugbrød og vi skal spise rester av tapas fra i går; skal nok spise tapasrester i hele dag. Kurvfest er genialt; så mye deilig mat og hyggelig selskap.

Godt med slike dager! Håper du også nyter gode dager.

3 comments:

  1. så koselig med mange små gaver. :) godt når de leker seg godt. Hjeme hos oss har det vært endel krangling i dag, så jeg gledermeg egentlig til leggtid. Ha en koslig lørdagskveld. klem line

  2. så utrolig koselig.

  3. Ser ut som dere virkelig er i kosemodus ja - supert det! Som du skjønner er jeg også det - flanellspysj + peis er genial kombinasjon, spesielt siden været tuller sånn med snø og greier. God påskeuke videre til dere!

Comments on this blog post have been disabled.