A blög once bit my sister

Barndomsbilde

Old family foto

Se på lille Johanne, Emilie lik på mammaen sin syns du? Jeg er nok kanskje 2 år på dette bildet. Men ikke vanskelig å se at jenta mi er lik meg. Samme hårsveis og smil. Artig! Lena er ca 9 år og Vidar 7 år.

Pappa var veldig glad i å ta bilder (han hadde speilrefleks), så det fins mange gode bilder fra da jeg var liten; får finne dem frem og vise noen flere siden. Tror dette bildet var på et julekort, kanskje i 1982.

Emilies tolkning av bæresjal

Måtte bare vise dere Emilies tolkning av bæresjal. Hun har gaver til meg hele tiden, det er alltid en baby - vet akkurat hva jeg ønsker meg.

I dag har vi vært så heldig å få all mat servert hos først venner og så familie :) Det har blitt tid til både inne og utelek.

Deilig søndag!

6 comments:

  1. Så utrolig lik Emilie er deg altså, kjempe morsomt. Jeg er egentlig dårlig på å se om noen ligner på foreldrene, men i dette tilfellet var det tydelig :D så søt og snill Emilie er. Man skal virkelig ikke undervurdere de små, de skjønner mer enn hva vi tror :)

  2. Så herlig å ha en datter så utrolig lik deg selv. Og så god hun er med omsorg for deg! Ingen av ungene mine ligner meg, bortsett fra kanskje på ett og annet babybilde. Men jeg er visst veldig lik min farmor Margrethe (som jeg også er oppkalt etter) og vi var perlevenner, så det er jeg litt stolt av :)

  3. De små skjønner så utrolig mye, de har helle ikke så mange sperrer som vi voksne. Fantastisk godt!

  4. Det var ikke vanskelig å se at dere er i familie, nei.

  5. så utrolig like dere er. nydelige :) gleder meg til å se andre bilder.

  6. Flott bilde fra gode gamle dager:) Artig å se! Ha en fin påske.

Comments on this blog post have been disabled.