A blög once bit my sister

Tulipaner og musikk

Tulipaner

Tulipanene mine har stått seg i ni dager :) Syns nesten de er finest nå som de snart får føtter å gå på.

Emilie og jeg koser oss med musikk, mens far tar seg en lur. Dagens tips er Tori Amos, en av mine favoritter. Erykah Badu har vi lyttet på i ettermiddag; ute med nytt album.

Jeg har prøvd ut platekompaniets svar på Spotify, Wimp. Syns dette musikkbiblioteket er mye bedre enn Spotify, lettere å bli tipset om nye godbiter og vi hører mye på musikk. Wimp har mye større utvalg av norsk musikk også, som f.eks. [Kråkesølv] (http://wimp.no/album/3164344). Emilie er stor fan av Jarle Bernhoft, hun synger I know... she knows (for de som kjenner den låten), og hun vil også alltid høre musikk i bilen.

Tulips

Jeg forstår ikke hvorfor så mange sier at de ikke vil betale for Spotify eller Wimp. Kun 99 kroner i måneden for å lytte til musikk uten reklame—det er absolutt verdt det, mener jeg :)

Påskegave til min kjære

Mummi brikker

Morten fikk sitt eget påskeegg av Emilie og meg før helga. Noe av det som var inni var disse søte Mummibrikkene fra Ting. Den første er utrolig morsom.

Nå skal jeg til nabo Tina på Brownies og rødvin :)

God mandag!

5 comments:

 1. så uuuutrolig morsomt. Tori Amos er en av mine favoritter ogaå. jeg har så og si komplett samling her hjemme. med singler og mer til deriblant en råååsa lp plate som jeg har lyst å ramme inn. :) jeg skal prøve ut Wimp en dag jeg også. synes det er kjipt med alle de reklamene på spotify. jeg går fortsatt og drømmer om de mumifatene på ting :) kos deg masse med vin :P

  klem line

 2. Hei! Jeg følte jeg måtte legge igjen noen spor, jeg har nemlig brukt litt tid her inne nå. Jeg har grått og ledd meg gjennom store deler av bloggen din. Og jeg er så lei meg for at dere mistet den vakre, lille jenten deres. Tusen takk for at du deler på godt og vondt. Du tar også vakre bilder som gjør denne bloggen til en perle! Klem fra Heidi

 3. De mummi brikkene var kjempe kule :D

 4. Line: Tori Amos kveld neste? Helt fantastisk artist!! Den lp plata må opp på veggen tvert ;)!!

  Heidi: Alltid hyggelig med nye lesere :) Hvordan fant du bloggen, var det gjennom foreldremanualen?

  Hanne: Jeg skal ta på meg hatt og drikke kaffe med den brikken i morgen :)

 5. er dønn med på den :) he he. har kasett også vet du :P kjøp på roskilde i 02 he he. lp plata til under the pink :)

Comments on this blog post have been disabled.