A blög once bit my sister

Dronningen og kinamat

Looking in tha mirror

Dronningen vil ha seg en prins å dele hele kongeriket med, så skal de få et lykkelig barn som er så nydelig-så :) Nå må dronningen ut på Ikea og kjøpe stor babyseng til mamma som skal være baby. Dronningen må bare pynte seg litt først og se seg i speilet.

Snyteklut for Dronninger Queen Dronningen

Dronningen må ha på seg høyhælte sko før hun skal ut og så må hun snyte nesen sin i rosa silkepapir, for det er sånn dronninger gjør nemlig. Men nå vil Dronningen at Prinsen (pappa) skal komme hjem med vårruller, pølse og pommes frites, for dronningen er så sulten at hun nesten er lei seg. Hvor er prinsen min?

Chopstiks

Endelig kom prinsen hjem med et etterlengtet og ikke minst nydelig take-away måltid laget på Horizont, Ranheim. Spisepinner, ris, kylling, suppe...HOT og GODT!

Kinamat

Da har jeg to dager med påskeferie jeg også :) Skal nytes til det fulle!

2 comments:

  1. Så søt dronningen er, med høyhælte sko og greier :D Vi hadde vårruller til middag i dag vi også, nammis. Pappa kjøper av ei som han jobber med, spicy og ekstremt gode. Nyt fridagene til fulle Johanne :D

  2. Utrolig morsomt når hun snakker om seg selv i 3.person :)

Comments on this blog post have been disabled.