A blög once bit my sister

Retro decoupage

Ikea hacking

Jeg fikk denne til småoppbevaring av mamma for en del år siden, hun fant den i billigkroken på Ikea. Inne i [skapet jeg kjøpte] (https://www.flickr.com/photos/jbrekkevold/4256010479/) til Emilie var det med litt retropapir. Har gjenbrukt papiret og brukt decoupage lim (som ikke var helt ferdig å tørke) til å feste med. Har lenge brukt denne til smykker, armbånd og småpynt. Lurer på om jeg skal male det resterende hvitt ?

Smykker

Den ringen som ligger ved madamen er etter mamma og har også et smykke som hører til. Tenker på alle jeg savner og legger ved et herlig bilde av vakre mamma i ung alder funnet på loftet i dag. Får finne en bedre ramme til det siden.

Hadde også en del andre herlige gamle bilder på loftet, skal lage retrovegg i morgen. Gleder meg til å vise dere, blant annet et bilde av bestemor, som Alma var kalt opp etter.

Mamma

Vi hadde ferske rundstykker til kvelds, tror jeg skal lese litt videre i krimboken min og spise flere med laks på.

Håper dere har en fin påskeuke.

3 comments:

  1. den lille komoden er flott. Har 2 slike jeg å. med sysaker og annet rot :) den hadde gjort seg godt med resten hvit. :) eller du kan bryte den med en helt annen farge lilla, grønt eller oransj :)

  2. Line: Jeg skal male den, muligens i en bruntone om den ikke blir hvit :) Vurderer å kjøpe en til Emilies tegnesaker.

  3. Artig liten komode,hvor fant du en slik smart sak?God påske tel dokker:)

Comments on this blog post have been disabled.