A blög once bit my sister

Lengsel

Mourning

Min aller beste venninne kom til Trondheim sent kvelden den 17. desember, og skulle møte Alma for første gang fredag 18 desember. Den morgenen måtte jeg dessverre ringe henne for å fortelle at at vi hadde mistet Alma, men at hun selvfølgelig skulle få møte henne.

Lengsel

Vi kjørte selv Alma ned til sykehuset. Jeg gråt hele veien med henne i armene. Vi fikk et eget rom på barn akutt til rådighet så lenge vi ville.

Tap

Så kom Marte, min kjære Marte, og holdt Alma, beundret Alma. Støttet oss, mens vi tok håndavtrykk, fotavtrykk og en bit hår med oss hjem. Det kan ikke beskrives med ord hvor mye det betydde for meg. Jeg er så glad i det bildet av Marte og Alma.

Savn

Selv om påske ikke er det samme som jul, så er det høytid, og det ble igjen litt tungt å være til. Selv om man har omsorgfulle og gode mennesker rundt seg.

Håper ikke bildene og ordene har støtt noen. Kommer nok noen mer blomstrende innlegg med våren i full gang der ute.

17 comments:

 1. Kjære deg, det skulle bare mangle at du skal kunne dele din sorg, like så som glede. Bildene er vakre og på ingen måte støtende. Jeg skjønner godt at høytidene må være forferdelig vanskelig å komme igjennom. Savnet er stort.

  Tenker på deg, Johanne. Klem Susanne

 2. dette var nydelig triste bilder av skjønne alma, skulle bare mangle om man ikke skal kunne dele slike bilder og tanker. stor klem til dere alle

 3. Jeg vet at Marte gledet seg sånn til å treffe Alma, hun pratet om det like før hun skulle oppover. Nydelige bilder, jeg blir aldeles ikke støtt, bare bunnløs trist på deres vegne.

 4. Roger Johannesen   Saturday April 3rd 2010 23:54

  Det Helga sa!

 5. kjære søte johanne. bildene er nydelig triste. bildet av deg og alma fikk meg til å begynne å gråte. :( tenker ofte på deg. stor klem fra line

 6. Det gjør vondt å lese, og ingen kan nok helt forstå hva dere har gått igjennom. Bildene er sterke, men veldig vakkre. Stor klem til dere alle!

 7. Takk skal dere ha for fine ord alle sammen! Det hjelper mye når man har det tungt, godt å dele :)

 8. Vakre og sterke bilder Johanne!Alma var så søt,minner om et lite vakkert lykketroll med bustehåret:)Jeg tenker ofte på dere og hva dere går igjennom...Synes dere er tøffe som deler så mye med oss som leser.Håper dere har hatt det fint i påsken til tross for sykdom og lengsel.Klæm

 9. Kjære deg, ordene og bildene er overhodet ikke støtende, men sterke,vakre og nydelige! De vitner om en stor, stor kjærlighet og dessverre en stor, stor sorg. Tenker ofte på dere, og hva dere går gjennom...

  Håper dere har hatt en fin påske innimellom, til tross for lengsel og sorg...

  Klem fra Trine

 10. Helt enig med alle andre - dette er bare vakkert og inderlig rørende. Ønsker dere en nydelig vårkveld.

  Klem fra Grete

 11. Triste men fine bilder... Gjør sterkt inntrykk. Vårsola smiler nå, håper den varmer dere litt på alle måter. klem

 12. Dette gjorde et veldig sterkt inntrykk på meg - så uendelig trist- og likevel er bildene vakre og forteller så mye....... Jeg sitter her og kjjenner på hvor stor plass dere har i hjertet mitt....

 13. Godt å høre at dere synes bildene er vakre :) Jeg er glad i dem selv, om det gjør vondt langt inni hjertet å se på bildene. Alma min!

 14. Sterke, men også veldig vakre bilder! Jeg er så lei meg for at ikke Alma er hos dere enda, kan bare forestille meg hvor vondt det må være. Føler med dere, det gjør sterkt inntrykk. Varm klem fra Heidi

 15. Kjære Johanne,jeg tenker på deg. Det gjør vondt for meg å se på de, jeg kan ikke engang forestille meg hvor vondt du må ha det. Men de er sikkert også så gode å ha. Høytider er vanskelige, og jeg merker at det samme er ord også, for jeg har lite fornuftig jeg klarer å si. Bortsett fra å ønske deg og dine en god aprilmåned og en god klem

 16. Så nydelige bilder, trist å lese om den lille, skjønne.

 17. Så vakkert og godt at du greier å dele dette med oss. Gråter litt her for meg selv. Kos dere med det nye livet som er underveis, Klem

Comments on this blog post have been disabled.