A blög once bit my sister

Gir-bort: Barnas Beste-bøker

Barnas Beste

Jeg ble tipset av bloggvenninne Line om en QXL-auksjon på Barnas Beste-bøker da jeg skrev innlegget om leselyst for litt siden. Lykkelig la jeg inn bud på hele 14 bøker til den nette sum av 250 kroner, så nå sitter jeg snart med to eksemplarer av 8 av bøkene.

Jeg gjør som jeg lovet og gir bort de 8 bøkene jeg allerede har. Dette er fantastiske bøker for gode lesestunder sammen med Barna, disse bøkene er innholdsrike og har flotte tegninger. Håper mange vil henge seg på for å vinne disse bøkene.

Illustrasjon Barnas Beste

Har bestemt at det blir én vinner av alle de 8 bøkene. Det er nok best at alle kommer til samme eier :)

Det holder å legge igjen en kommentar på dette innlegget, skriv gjerne kort om hvem du er om du ikke har egen blogg. Syns det er spennende å se hvem som er innom ;)

Emilie leser Barnas Beste

Trekningen avsluttes 25. april; akkurat 3 år etter at Morten la ut det første blogginnlegget, en søt video av Emilie som spiser fårekjøtt.

23 comments:

 1. Denne sjangsen kan jeg ikke gå glipp av Johanne:) Om en liten stund har jeg jo absolutt brukt for disse bøkene.

  Krysser fingre og tær!

  Tenker på dere.. Stor klæm!

 2. Åh, de har jeg skikkelig lyst på! Marie ordentlig leseglede (som moren) og disse hadde vi hatt veldig mye glede av! Jeg er gjerne med og krysser fingrene for at jeg er den heldige som vinner:) Klem Heidi

 3. Jeg krysser fingrer og tær og alt som er! :-D

 4. Denne muligheten kan man ikke la gå fra seg, og jeg melder meg på i håp om å bli den heldige vinneren:-)

 5. Oppvokst som jeg er med disse bøkene bare MÅ jeg melde meg på denne trekningen :-D For bøkene som først var mine, ble lest i og lest i og lest helt ut av søskenflokken, så ikke noe arvegods der i gården. Herlige bøker!

 6. Dette vil Una og jeg være med på. Så snill du er!

 7. Disse bøkene ønsker jeg meg virkelig. Krysser fingrene!

 8. Wow for en fantastisk give away, makan til premie har jeg ikke hørt om før :D Disse bøkene hadde vært moromt å ta et dypdykk i disse bøkene sammen med mine herlige "bonus-tante" barn :D så jeg gjør som de andre her inne, krysser fingre og tær :D

 9. Oioi,litt av en premie!!Vi kaster oss inn i kampen om bøkene;)Inspirert av dere var jeg med begge ungene på biblioteket i går,stor suksess:)De er glade å bli lest for begge to. Om du ikke kjenner til Kari Grossmann kan jeg virkelig anbefale hennes bøker til Emilie.De er veldig detaljerike og masse å snakke om rundt bildene. Har enda ikke skaffet meg blogg,men du vet nu hvem jeg er Johanne.

 10. Skikkelig bra bøker. Melder meg på. 2 som vil bli lest for her, snart 3.

 11. oj oj..disse hadde vært kjempesupre å hatt i bokhylla!! ..eller..enda bedre, ved nattbordet, under hodeputa..i kosekroken og og... ;) her går det i kari vinje for tiden..herlig

 12. Hei igjen, koselig å høre fra deg. Håper våren gir dere masse godt!

  ps ...tror jeg må sende din lille prinsesse en liten overraskelse snart jeg;))

 13. Trude: Overraskelse til prinsessen, det liker prinsesser :)

 14. Hei! Tror jeg må lage meg en blogg snart jeg også. Blir gjerne med i trekningen:-)

 15. Heisann! Googlet akkurat Barnas beste for å jakte på disse bøkene så jeg ble overlykkelig når denne muligheten dukket opp :) Har også barndomsminner om disse bøkene og har så lyst til at mine barn skal få muligheten til å lage sine minner. Så ja, jeg melder meg på :) Og nå skal jeg snuse på resten av bloggen din... ;)

 16. Hei! Jeg hadde aldri disse bøkene selv, men min barndomsvennine hadde dem, og vi ble lest for masse hjemme hos henne. Gode minner ja ;) så jeg slenger meg med og håper mine tantebarn og framtidige barn får den samme gleden som jeg en gang hadde med dem!

 17. Hei! Jeg har fulgt med på bloggen i litt tid, men aldri skrevet noe - men denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg. Vil gjerne være med på trekningen :) Jeg hadde boken Barnas Jul når jeg var liten, og den fikk jeg med meg hjem fra mine foreldre i fjor høst. Utrolig koselig bok, og kan tenke meg resten av serien er like fin. Har nå en sønn på halvannet, og han elsker bøker, akkurat slik jeg gjorde når jeg var liten. Så håper veldig på muligheten til å vinne noe nye bøker som han og jeg kan lese i sammen.

 18. Hei. Disse bøkene hadde vi da vi var små, men mine to småbrødre herpet de i løpet av årene. Jeg ønsker meg disse veldig, veldig, og må jo bli med på denne trekningen. :)

 19. Hei Johanne! Så moro å se igjen disse bøkene! Jeg er mer enn gjerne med i trekningen, det hadde vært kjempegøy om jeg ble den heldige! Tenke-på-deg-klem:)

 20. Selvfølgelig har jeg lyst til å være med i trekningen om disse!!Ellinor elsker heldigvis bøker:) God helg til dere!

 21. Må bare melde meg og lillemor på denne flotte trekningen! Snill du er Johanne:)

  Klem fra Marie-kollega :)

 22. Interiør- og syglad jente som også liker å lese for barna mine! :) Disse bøkene husker jeg at en barndomsvenninne av meg hadde hjemme... og at jeg likte de godt ;) Hadde derfor vært gøy om jeg kunne introdusert de for mine egne barn! :) Kjempeflott blogg du har!!

 23. Hei Johanne! Jeg melder meg gjerne paa trekningen av disse bokene, saanne muligheter faar man ikke saa ofte! Lars Petter (shaeresten min) tror vi vinner i lotto hver uke, jeg tror paa bokgevinst :) I tillegg faar vi testet om jeg faar legge igjen hilsen denne gangen, for sist ble jeg jo silt ut som spam.... ;) Klem fra Hanne (din forste spl stud=) )

Comments on this blog post have been disabled.