A blög once bit my sister

Gleder oss til New York

En måned til avreise. Paloma Faiths plate Do you want the truth or something beautiful? er fantastisk bra! Har lyttet til den lenge, "den nye Amy Winehouse".

Nå begynner jeg å kjenne reisefeber :) Jay-Z og Alicia Keys' låt har jeg hørt mye på radio.

Får begynne å lese meg litt opp på en av verdens mest spennende byer—har fått låne reiseguider av gode venner. We will do New York!

Bok

Tilbake til boller og Norske Talenter :)

5 comments:

  1. gled dere NY er en kjempe opplevelse! kan ikke se noe på tv fra NY uten at jeg virkelig svner byen. dit skal jeg tilbake en gang:)

  2. Å, så heldige dere er! Når reiser dere? Sist vi var i NY giftet vi oss... ah... romantisk!

  3. Kjenner jeg er bittelitt misunnelig på den turen :) Men det gjelder generelt alle som reiser til NY - det er virkelig en fantastisk by. Egentlig oppleves den som en egen verden etter min mening. Så snart jeg blir rik skal jeg ta med familien dit! Og så herlig årstid dere reiser på, det bare MÅ bli toppers. Lær dere Metroen så ligger alt for deres føtter. GOD tur! (selv om jeg helt sikkert titter innom hist og her før den tid)

  4. Torill Solberg   Saturday April 10th 2010 20:12

    Heisann det blir litt av en tur !Har ellers stor glede av bloggen deres, prøvde meg på bagels idag,men de ble ikke så fine som dine nei Johanne -)Grodde liksom sammen på midten og så litt fysisk handikappet ut når sant skal sies. God lell da, får praktisere litt mer.

  5. Dere skal nok få se mye bilder fra NY, hvem vet, kanskje vi blogger direkte ;)

Comments on this blog post have been disabled.