A blög once bit my sister

Hestehov og honningmelon

My girl and flower

Gul og fin som sola det er jeg.

Hestehoven, alle kjenner meg

Hestehov

i hver liten grøftekant jeg står

minner barna om at det er vår.

Honningmelon

Godt å få noen timer i solen etter jobb, er ferdig med arbeidshelg og nå venter noen dager fri for meg :)

Honningmelon var helt nydelig. Emilie er nydelig.

Våren er nydelig!

7 comments:

  1. var det ikke deilig vær i dag :) fantastisk. ungene har kost seg her også. mens jeg har shinet bilen vår ( selv om jeg ikke kjører) det er vell snøfritt til dere? her er det enda endel snø :/

  2. Fantastisk fint vær i dag! Skulle gjerne nytt den enda mer, men jeg måtte ha litt søvn etter nattevakt (og nå kommer jeg meg ikke i seng :p)

  3. Åh, det vårdiktet hadde jeg glemt :) Husker vi dramatiserte det på barneskolen, og jeg hadde første vers. Sitter som spikret enda :) Jeg har også jobbet i helgen, og ser frem til fri i morgen.. Her har jeg ikke sett hestehov enda, men fant tre smørblomster på vei fra jobb i dag! Herlig! Nydelig vårvær her i byen også, vi går en fantastisk tid i møte! Ønsker deg og dine en fin uke!

  4. Deilig med vår,her er det nok enda lenge til vi ser krokus og hestehov..Men nå skimter jeg en snefri flekk i hagen hvertfall:)

  5. Hei! Vil bare si hei. Ser innom den fine bloggen din/deres. Har også savn i meg etter et tantebarn som døde så alt for tidlig. Mamman til den gutten skriver bloggen ralfefarfarsparadis.blogspot.com

  6. Her i gata er det ikke noe snø lengre nei ;)

    Jeg har funnet fram småsko og gleder meg til å finne noen solbriller, trenger nye med styrke. Kanskje nok en ting å finne i NYC.

    Nina: Setter alltid pris på nye folk som vil si hei :) Det var virkelig en flott blogg som mammaen til ditt tantebarn skriver!

Comments on this blog post have been disabled.