A blög once bit my sister

Klesglede

Ny vestForsøkIMG_4910

Hadde jentekveld med Hildegunn i går. Hun hadde til min lykke strikket ferdig en nydelig vest på oppskrift fra Pickles til meg. Så nå må jeg ut å finne meg en maritim topp, det er jo rett og slett snasent! Ikke så lett å ta bilde av seg selv med den på, men jeg digger den.

Fikk også en nydelig kjole, som var helt nydelig på. Selv om den var stor til deg H, så var den hakket smal over miden til meg. Jeg får springe litt mer rundt på ladestien og spise mindre sjokolade :) Den skal på! Tusen takk, me like!

Ny kjole

Nå skal jeg kjøre til PoLkAdOtS på formiddagsbesøk. Tenkte hun kunne få sy en sommer-traktorkjole til Emilie, men må velge fargekombinasjon. Dette stoffet har Line designet selv, flink! Hvilken liker du?

Ha en god vårdag!

5 comments:

 1. Pickles har mange oppskrifter på fine og enkle plagg, og den vesten der synes jeg også er kjempe fin. Kanon stilig meg traktormønsteret. Tror jeg må tipse min nabo som har fått seg en liten prinsesse om det der, de har nemmelig gård ;)

 2. Utrolig flott vest - har veldig lyst å strikke den, men vet ikke om jeg har tålmodighet til å strikke bare de maskene der... Uff, har vært en dårlig bloggevenn de siste ukene. Tida har bare flydd og det har ikke vært så stor kapasitet. I påsken ble heller ikke bloggen prioritert. Var innom i dag og leste hos deg, så mange koselige og fine innlegg du har skrevet i det siste. Håper du har det bra! Jeg koser meg i permisjon, og gleder meg over den flotte tida framover.

  Ha en fin kveld, stor klem fra meg!

 3. Kjempe fin vest, og nydelig sommerkjole. Og ikke minst, super fin kjole Emilie fikk seg idag.

 4. Hanne: Tips naboen din :)

  Marthe: Hyggelig å høre fra deg igjen, man har ikke alltid tid til alt. Ha en god dag!

  Nadja: Takk, god lille lørdag!

 5. Så stilig med traktorkjole da!

Comments on this blog post have been disabled.