A blög once bit my sister

Akkurat nå

Homemade cappucino

Jeg drømmer om en tjener som jeg bare kunne knipset frem en kopp cappucino av, men først et litt sterkt Indisk måltid. Et måltid som gjør pusten litt tyngre, mens smaksløkene danser. Helst med hvitløks Nan ved siden av. Tror dette betyr en tur på Jadab snarlig, byens beste Indiske restaurant.

Indian night

Akkurat nå drømmer jeg om at noen ringte på med vaskeutstyret i hendene og bare gjorde vaskejobben for meg. Så det kunne skinne til helga, mens vi helst satt ute i hagen og samlet D-vitaminer.

Nye hagemøbler

Nå viser det seg at det blir middag på Ikea :) Sammen med bror og familie.

En nattevakt igjen, så helg :)

5 comments:

 1. Hei;) Tenkte jeg skulle sende deg noen ord da jeg så du hadde skrevet en hilsen hos meg. Sterkt å lese om lille Alma og den tiden dere fikk som komplett familie. Vi er med i sorggruppe gjennom foreningen for hjertesyke barn i Trondheim (vi bor noen times reise unna)-vet ikke om dere har fått tilbud om det? Vi visste heller ingen ting før gutten vår ble født- det er rart hvor fort livet kan snu. Ønsker deg alt godt!

 2. Hei! Akkurat no hadde eit varmt, sterkt, nydelig indisk måltid vore heilt fantastisk! Det er sååå godt! (Synd Trondheim har så lite indisk å tilby...) Ellers så kan du berre sende vaskehjelpa hit når du er fornøgd med huset ditt! Sukk, eg forstår ikkje kvifor huset gror igjen så fort!

  Kjekt å få følge med på denne bloggen igjen! :) Håpar du har gode dagar!

 3. Ralfefarfars paradis: Vi har ikke fått tilbud om sorggruppe, vi føler ikke behovet forløpig. Jeg går til psykolog, syns det er godt. Ellers snakker vi åpent om det, så hverdagen blir bedre av det syns jeg. Syns du sorggruppe er givende?

  Guro: Indisk og kinesisk, helt nydelig mat! Ikea var rett og slett strålende middagsmat/lekeplass, avslappende ettermiddag :)

 4. Hei igjen og god helg til deg og dine. Blir spennende å se hvordan været blir da, for i dag har vi jo alle årstidene;) Bort med snø og frem med hagekos!

  Så nydelig den kjolen lillefrøkna har fått. Her har jeg sydd mitt første klesplagg faktisk...til stor glede for både meg og frk J. En søt sommerkjole, så da er det bare å fortsette i samme stil fremover.

  Gled deg til NYC. Et år siden jeg var der, og jeg får også en god følelse når jeg hører den sangen du ref. til litt lengre ned. Må jo bare tilbake dit, igjen og igjen.

  Nyt helgen, så høres vi igjen:)

 5. ush.. jeg savner dere! PS. Les litt i klemmeboka i helgen, bjørneklemmer, koseklemmer og bestevennklemmer fra moi!

Comments on this blog post have been disabled.