A blög once bit my sister

Danserinnen og gapatrosten

Danserinne

Emilie elsker å danse og høre på musikk. "Se på meg mamma", det må nok bli dansekurs til høsten.

Gapatrosten

Ellers fikk jeg i starten av denne uka 14 perfekt bevarte Barnas Beste bøker i posten. Nå tror jeg kun jeg mangler en bok som heter "Barnas første", eller er det flere enn 15 bøker?

Jeg må bare vise dere noen bilder fra en gammel favoritt bok i denne serien, det er blitt sunget mye i Gapatrosten. Her har du slagere som "Slapp reggae" av Trond Viggo. Morten har virkelig trimmet stemmebåndene og er ram på å huske melodi. Emilie tar etter når hun ikke er mer opptatt av å se seg selv i speilet :)

Slapp reggae

"Hvis dine ører henger ned" av Øystein Sunde

Hvis dine ører henger ned

"Matpakkespisevise" av Knudsen og Ludvigsen.

Matpakka

"Haba haba" av Lillebjørn Nilsen.

Haba haba

Her er vår lørdagsgodis fra Sjokolade butikken. Passer perfekt til blogging og kaffe. Om du ikke har meldt deg på gir-bort Barnas Beste bøker konkurransen, så gjør du det her.

Sjokolade

God lørdagskveld!

5 comments:

 1. sånn da kan jeg slppe av og ha tid til å komentere litt her inne :) kan anbefale deg step by step ballett skole. emma går der og luna begynner der nå til høsten.

 2. Skal absolutt vurdere det, det er vel i sentrum? :)

 3. Torill Solberg   Sunday April 18th 2010 10:13

  Hei Johanne ! Må bare innrømme at jeg er blitt helt hekta på bloggen deres.Synes den er kjempeflott. Det har selvsagt mye med slektskap/kjennskap til familien å gjøre og, men mest fordi du er så flink til å presentere emnene. Skjønner godt at Bente er stolt av deg/dere ja !

 4. Hei igjen, jeg fant 16 bøker i serien her; Året rundt, Lysthuset, Oss imellom, Soria Moria slott, Høyspenning, Noas Ark, Gapatrosten, Gjøglervognen, I gamle dager, Det flyvende teppe, Guder og helter, God natt-boken, Barnas beste Kjøkkenbok, Barnas beste baksetebok, Barnas Første og Barnas Jul - du får ta en tellerunde til :)

  Vi er hjemme fra hytta igjen, og så ser jeg sjokoladebildet ditt og kommer på at sjokoladeposen ligger igjen der... Jaja, da har jeg en ekstra ting å se frem til ved neste hyttehelg!

 5. Torill: Så hyggelig Torill, håper vi sees igjen om ikke lenge :) Emilie har brukt strikkejakken mye, selv om jeg enda ikke har fått knapper i den. Men det blir.

  Grete: 17 bøker er det høyeste antallet jeg har hørt om til nå, så da mangler jeg tre bøker tror jeg.

Comments on this blog post have been disabled.