A blög once bit my sister

Tetid

Teboks

I dag prøver jeg å ta igjen lenge forsømt husvask før vi drar på en liten familieferie til Holiday Club Åre for bading og avslapping. Testund med blogging er dog et must.

Den oransjeblomstrende teboksen er fra Fretex. Så søt!

Ikeabrett

Ikea-brett med fargeglade fugler er fint å servere det meste på. Gleder meg til jordbær sesongen starter. Nyplukkede norske jordbær kjøpt langs landeveien.

Lys

Fant en enslig kopp med tefat på Fretex, pluss ett ekstra tefat - det brukes nå til kubbelys. Skulle gjerne hatt mye mere i denne serien fra Egersund porselen, serien heter "Korulen -72". Lurer på om 72, betyr at den er produsert i 1972? Noen som vet?

Egersund porselen

Nå drikker jeg en av våre siste poser mer Indian Spice i denne koppen, det skal hamstres i Åre. Marte: Du skal selvfølgelig få ny levering :)

Blomstrende retrokopp

Ups, tiden flyr.... Ha noen gode dager!

6 comments:

  1. Det høyrast heilt fortreffeleg ut med ein avslapningsfamilieferie, altså! Du får seie frå om dette er ein stad du vil anbefale...har så lyst å reise bort litt!

    Nydeleg teboks og krus! Kjekt med sånne funn!

    Nyt god-teen, nyt ferien og ikkje minst: nyt familien! :)

  2. nydelig! ha en finfin tur til Åre!

  3. Herlig!! Du er en knupp! Gleder meg enormt til København. Prøver å finne litt gøyale interiørbutikker og spanande kafeer/restauranter vi kan prøve! Bare en "romslig" mnd igjen nå! Ha en knall helg i åre! Suss til alle mann! Ps: skal holde øynene åpne etter kopper og fat i samme serie!

  4. Jeg ønsker dere en herlig bade-kose-langhelg alle tre! Så får vel jeg fortsette å rote til ting på jobb imens jeg da. sukk..

  5. unner der en liten ferie. kos dere masse masse. kjekt i åre. te boksen var knall flott. skal se i mine favoritt butikker i sandnes når vi drar dit i juni :)

  6. Vi har hatt noen strålende vårdager:) Marte og Line: Alle øyne som ser etter servise er MEGET BRA!!!

Comments on this blog post have been disabled.