A blög once bit my sister

Åre Chokladfabrik og en vinner

Åre choklad

Vi tar alltid en tur innom Åre Chokladfabrik for å nyte godbiter, vi fikk også smake på noen nyheter som de stadig utvikler. Mysig plats!

For en herlig søndag dette har vært! Solen skinner, jentene springer og jeg skulle så absolutt tatt med kamera ut igjen. Gleder meg til ny kameraveske kommer i posten. Da skal det bli lettere å ta det med, sammen med annet man trenger.

Emilie

Her er snuppa på sjokoladeshopping. Butikken er full av struter med nammis, vår favoritt er Blåbærstryffel.

Strutar

Tycker om dig!

Rett bak selve butikken kan man se rett inn i sjokoladefabrikken, hvor smilende jenter lager nye godbiter for oss sjokoladeelskere.

Åre choklad

På stua sitter nå mor (svigermor) og sønn å ser på siste episode av Himmelblå, drikker Indian Spice og spiser Safransbiscotti fra Åre Bageri. Jeg har sniksett episoden på nett, men tror jeg må få med meg slutten en gang til. Safransbiscotti er nemlig superduper godt!

Safrans biscotti

Tilslutt vil jeg avsløre vinneren av Gir-bort Barnas Beste bøker konkurransen. Skulle ønske alle kunne fått bøkene, men følg med på Fretex og loppis i vår. Plutselig dukker det opp noen av disse perlene.

Tatarattta ttaa ratta rota seg bort i natta...hehe (dårlig kveldshumor)

THE WINNER TAKES IT ALL!

SUSANNE

HERLIG!

Hun har fem gutter, det er derfor ekstra gledelig å se at akkurat hun vant :) Følg med, kanskje jeg plutselig finner flere av disse bøkene.

Ha en fortsatt god vårkveld!

4 comments:

  1. Namis.. sjoko :) Gratulere den heldige vinneren!

    Nyt våren Johanne!

  2. Mmmm...vann i munnen av dette innlegget!!!Og de kjeksene høres nydelig ut:)Ikke lenge til dere drar nå,reisefeber?Håper på masse bilder derfra som man kan drømme seg bort i:)

  3. Jeg må si du er snill, Johanne! Tenk å gi bort en så flott gave. Og så må jeg si at Susanne ser ut til å virkelig fortjene bøkene - hvis hun noen gang får tid til å lese da. Beundringsverdig humoristisk og flott go'humør-blogg :)

    Vi jubler over en liten tass med kjempefrisk labb og håper det varer. Ha en god uke (og la oss overse temperaturfallet - det er bare forbigående)

    Hilsen Grete

  4. Nei, er det sant!???!! Nå ble jeg ordentlig glad altså! Å som jeg gleder meg til å lese for guttene mine! Tuuusen takk, kjæreste Johanne! Superfin nyhet på kvelden! :D

Comments on this blog post have been disabled.