A blög once bit my sister

Rolig kveldsstund

For litt siden sovnet Emilie i fanget mitt lyttende til denne FIIINE sangen. Vi pleier av og til å lytte til en rolig sang før vi går og pusser tenner. I kveld ble det denne akustiske versjonen av Neon med John Mayer. Det deiligste som fins er sovende barn på fanget, jeg hadde ikke lyst å gi slipp.

Gleder meg ann mass til konsert i København om ca 1 mnd, i tillegg så blir det så mange smukke mennesker å treffe :)

Tok et bilde av min sovende godsak med webkameraet på iMac-en.

Sovende godsak

Tror jeg fortsetter med musikkaften, det liker Morten ;)

5 comments:

  1. dere er verdens fineste jenter!! Nattanuss!

  2. nydelig :-) et veldig fint og litt uvanlig bilde av dere (er jo som regel i farta begge dere ;-)) stor klem! Og gjett hvem som IKKE kom seg til Køben forresten.... ble Oslo i stedet, men bra det og! ;-)

  3. Det er så herlig med musikk, og det som er så fint at det finnes musikk til alle anledninger. Kjempe søt prinsesse du har på fanget Johanne :D

  4. Fine jenter og fin musikk.

  5. Det beste i verden er sovende barn i fanget...

    Ha en fin dag! Klem fra meg

Comments on this blog post have been disabled.