A blög once bit my sister

Dag 1

Uploaded image Deilig indisk/kinesisk middag på det som på folkemunne her kalles "Curry Hill". Morten brenner av litt feber med hot chili og øl.

Har allerede sett mange landemerker til fots. Skoene har fått slitt seg på tur i storbyjungelen, og døgnet er delvis snudd opp ned. Vi endte til slutt opp på Starbucks ved Central Park før de slitne bena måtte ta subway hjem til hotellet, der Morten kunne konstatere at han hadde fått feber. Dårlig timing, men denne chilien gjør sikkert susen ;-)

New York, we love you!

10 comments:

 1. Å, dere er såå heldige, selv om det selvfølgelig passet dårlig med feber nå. Håper det går over. Kooos dere masse! :)

 2. Roger Johannesen   Sunday May 9th 2010 10:05

  Ta nuven av denne feberen øyeblikkelig Morten. Får satse på at det bare er et kortvarig blaff, og at chillien hjelper :)

 3. Så herlig Johanne :D det må være helt fantastisk å få reise til et reisemål som man har drømt om å se lenge. Jeg krysser fingre og tær for at feberen skal gi slipp :D kos dere masse :D

 4. Så herlig med NY-tur, vi er litt misunnelige ;) Håper feberen blir skremt bort av chilien, og at dere får mange herlige opplevelser!

 5. Takk alle sammen, chilien ser i alle fall ut til å ha virket, formen er bedre i dag :-)

  Nå har vi akkurat sagt godnatt til Emilie over Skype, så det er vel snart på tide å komme seg ut i byen igjen!

 6. dere er såååå heldige. kos dere masse på turen. Jeg har blogg tørke og er drit sliten for tiden men kommer sterkere tilbake :) stooooor klem

 7. Spennende:))))Kos dokker kjempemasse!!Håper feberen forsvinner raskere enn raskt,sånn at dokker verkelig kan nyt dagan:)

 8. Nyt dagane! Det høyrast deilig ut med kjærastetur (for det er vel det det er?) og indisk....mmmm!

 9. Håper inderlig at morten blir frisk!

 10. Hei, så artig at dere blogger fra NY!!! Kos dere masse masse, gleder meg på flere innlegg ;-) og ikke minst historier etterpå! Gooood bedring til deg morten, det er også lov å ta det med ro på en fortauskafe et par dager :-D stor klem!!

Comments on this blog post have been disabled.