A blög once bit my sister

Dag 3

Flatiron

Breakfast in Madison Square Park Den tredje dagen ble nok en opplevelsesdag med mye spasering. Frokosten, innkjøpt ved "Pick-a-Bagel" like ved hotellet, ble inntatt blant ekornene i Madison Square Park, og med utsikt til Flatiron-bygningen.

En liten subway-tur senere var vi ved "Ground Zero". Det var fremdeles et stort hull i bakken der, men ellers ikke så mye å se. Byggingen av det nye World Trade Center var i gang, og det største tårnet hadde allerede fått 26 etasjer.


Lower West Manhattan Esplanade Coffee Vi spaserte videre mot vestsiden, forbi World Financial Center, og fant esplanaden. Der tok vi en coffee-to-go og ruslet langs elva ned mot Battery Park.

I Battery Park kom vi over en gjeng med akrobater som med stor humor og eget slagverk (!) tiltrakk seg en folkemengde mens de hoppet rundt og gjorde alskens saltomortaler. Showet endte med at de stilte opp fem tilskuere ved siden av hverandre og hoppet over dem.

Street performers

Etter å ha spasert oss rundt sørspissen av Manhattan kom vi opp på østsiden, forbi Wall Street og mot Brooklyn Bridge. Det hører med til historien at vi spiste en begredelig lunsj på en sjømatrestaurant i parallellgaten til Wall Street. Det eneste de hadde på sin side var lokasjonen og utseendet.

Wall Street

Brooklyn Bridge

Vi spaserte over den ikoniske Brooklyn Bridge, en spesiell (og i følge Johanne, romantisk) opplevelse som ga en unik utsikt over New Yorks skyline. Etter overfarten var vi såpass slitne at vi tok t-banen rett hjem.

View from Brooklyn Bridge

Men da vi gikk av subway-stoppet vårt, gikk vi på impuls innom Tekserve, en forhandler av Apple-produkter. Der Apple-butikken på Fifth Avenue var tom for iPad kunne Tekserve levere som bare det. Ekspeditrisen var like spent som oss da vi pakket opp esken for å aktivisere iPad-en i butikken (med innlagte "Oohs" og "Aahs"!). Så spaserte vi i Apple-lykkerus hjem til hotellet med vår flunkende nye iPad :-)

iPad

6 comments:

  1. Ser ut som dere stor koser dere i NY! Skulle hatt en iPad jeg også.... Ikke at jeg trenger en, men sikkert kjekk å ha:) Klem

  2. Høres ut som en trivelig dag 3:-) Den iPaden er lekker, tror jeg skal kjøpe meg en sånn når det kommer til Norge;-)

  3. Jeg skulle gjerne hatt en helt egen en. Hmm kanskje jeg må overtale Morten om å kjøpe en til meg i 30 års gave, skikkelig duppeditt heaven dette:) Vi henger litt etter med bloggingen herfra, er i dag på dag 6, men det er ikke annet å forvente når man er NY. Vi blogger når vi har pusterom og Ipad-trykke behov.

  4. er så spennende å lese :) også ipad da. :) kan tenke meg den er knall tøff. :) kos dere masse videre. klem line

  5. Åh, misunneliiig, jeg vil ha iPad ;) Kos dere videre, det ser ut til at dere har det ganske så bra!

  6. Det smilet ditt på bildet med iPad'en sier litt :) Herlig at dere opplever så mye fint!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.